Πότε τελειώνει ο “Φτερωτός Θεός” και όλα όσα θα δούμε στα τελευταία επεισόδια

-

- Advertisement -

Η τούρκικη σειρά του ΣΚΑΪ “Φτερωτός Θεός” είχε πολλούς θαυμαστές, ενώ εξαιτίας αυτού ο φτερωτό θεός ήρθε αυτοπροσώπως στην Ελλάδα στα μέσα της χρονιάς. Το τελευταίο επεισόδιο τη επιτυχημένης σειράς θα προβληθεί την Τρίτη 14 Ιουλίου, ενώ οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Δείτε παρακάτω όλα όσα θα δούμε στα τελευταία επεισόδια.

08/07

Περίληψη Επεισοδίου: Όλο το προσωπικό της «Υπέροχης Ιδέας» εργάζεται πυρετωδώς για να κάνει το ψέμα πραγματικότητα και να μην χαθεί ο μεγάλος πελάτης που έχουν προσεγγίσει. Ο Τζαν συνειδητοποιεί ότι δεν είναι δίκαιο να φέρεται ψυχρά στη Σανέμ, παρ’ όλο που δε θυμάται το παρελθόν τους. Αποφασίζει να προσπαθήσει περισσότερο και να ψάξει στα βάθη της καρδιάς του για τα παλιά του συναισθήματα. Ένα νέο πρόσωπο εμφανίζεται στην «Υπέροχη Ιδέα» για να συζητήσει επαγγελματικά με τον Τζαν. Η Σανέμ τρελαίνεται από ζήλια, καθώς αυτή η νέα γυναίκα φαίνεται πως έχει πάρα πολλά κοινά μαζί του. Ο κύριος Αζίζ ανακοινώνει ότι θα φύγει ξανά, καθώς είναι καιρός να ξεκινήσει το επόμενο ταξίδι του. Ο δύσκολος αποχαιρετισμός με τη Μιχριμπάν στεναχωρεί και τους δύο, όμως ο Αζίζ χρειάζεται οπωσδήποτε να αλλάξει περιβάλλον. Η Σανέμ βρίσκει μια πανέξυπνη λύση στο πρόβλημα με τον ανύπαρκτο σκηνοθέτη που πρέπει να παρουσιάσουν στον μεγάλο πελάτη. Η συνάντηση με τον πελάτη οργανώνεται στα γραφεία της «Υπέροχης Ιδέας», όμως ο «ψεύτικος» σκηνοθέτης αφήνει το ταμπεραμέντο του να τον παρασύρει και τινάζει σχεδόν τα πάντα στον αέρα

 09/07

Περίληψη Επεισοδίου: Εν τω μεταξύ, ο Τζαν αρχίζει να πλησιάζει και πάλι τη Σανέμ, αφού ακόμα κι αν δε θυμάται τα πάντα, δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος από τη γοητεία της. Όμως η Σανέμ έχει πληγωθεί πολύ που ο Τζαν μπόρεσε να την ξεχάσει έτσι εύκολα, ενώ εκείνη δεν μπορεί να απαλλαγεί ποτέ από τη σκέψη του. Ο Τζαν διαβάζει στο βιβλίο της Σανέμ την ιστορία της αγάπης τους και συνειδητοποιεί πως αυτό που έζησαν είναι πολύ σημαντικό για να το αφήσει να χαθεί έτσι εύκολα. Έτσι, αποφασίζει να επιταχύνει τις εξελίξεις. Με μια πρόφαση οργανώνει μια θαλάσσια εξόρμηση για τους δυο τους και εκεί ανεβάζει την ένταση της γοητείας του για να την κερδίσει ξανά. Στο μεταξύ, η κατάσταση στην «Υπέροχη Ιδέα» γίνεται όλο και πιο δραματική, καθώς ο μεγάλος πελάτης που προσπάθησαν τόσο πολύ να κλείσουν φαίνεται πως κοιτάζει σε άλλη κατεύθυνση για την καμπάνια του. Ο Τζαν οργανώνει για τη Σανέμ μια υπέροχη βραδιά στην παραλία μακριά από όλους και από όλα, με την ελπίδα να ξαναζωντανέψουν τον έρωτά τους.

10/07

Περίληψη Επεισοδίου: Η Σανέμ επιμένει πως δεν την ενδιαφέρει απλώς μια αναπαράσταση της σχέσης τους, αν εκείνος δεν έχει πραγματικά συναισθήματα στην καρδιά του γι αυτή. Όμως στο τέλος οι καρδιές μιλούν τη δική τους γλώσσα. Ο Τζαν και η Σανέμ επιστρέφουν στην πόλη και στη δουλειά, και βρίσκουν τη συνεργασία τους με τη μεγάλη εταιρία καλλυντικών να κρέμεται από μια κλωστή. Η Λεϊλά δε θέλει με τίποτα να χαθεί αυτός ο πελάτης. Προκειμένου η «Υπέροχη Ιδέα» να πάρει το προβάδισμα στην προτίμησή του, η Λεϊλά αποφασίζει να μεταχειριστεί οποιοδήποτε μέσο, όσο αντιεπαγγελματικό και αν είναι. Όμως ο Τζαν δε συμφωνεί με τις μεθόδους της, και θέλει να κερδίσει η «Υπέροχη Ιδέα» μόνο με την αξία της. Η Σανέμ έχει άλλη μια ιδέα για να εντυπωσιάσουν τον πρόεδρο της εταιρίας καλλυντικών. Η κυρία Χιουμά, μετά από ένα πολύ ντροπιαστικό φιάσκο στην προσωπική της ζωή, αποφασίζει να φύγει από τη χώρα για λίγο καιρό.

 13/07

Περίληψη Επεισοδίου: Ο Τζαν συνεχίζει να φλερτάρει τη Σανέμ, αλλά χωρίς να δίνει ένα σαφή χαρακτηρισμό στη σχέση τους. Η Σανέμ αρχίζει να νιώθει την υπομονή της να εξαντλείται. Η Σανέμ δεν αντέχει άλλο την αβεβαιότητα, και θεωρεί πως όσο μένει στο κτήμα και κοντά στον Τζαν είναι χειρότερα για την ψυχική της ηρεμία. Έτσι, αποφασίζει να επιστρέψει στο πατρικό της και στο οικογενειακό μπακάλικο. Ο Τζαν, η Ντερέν και οι υπόλοιποι δείχνουν στον πρόεδρο της εταιρίας καλλυντικών ένα δείγμα από την καμπάνια που ετοίμασαν και κερδίζουν ξανά την προσοχή του. Στην «Υπέροχη Ιδέα» έρχονται επιτέλους φανταστικά νέα: χάρη στη Σανέμ κατάφεραν να κερδίσουν τον μεγάλο πελάτη που κυνηγούσαν.

14/07 (τελευταίο επεισόδιο)

Περίληψη Επεισοδίου: Ο πρόεδρος της εταιρίας οργανώνει ένα πάρτι στην έπαυλή του για να γιορτάσει τη νέα συνεργασία με την «Υπέροχη ιδέα». Η Σανέμ αρνείται να πάει, αλλά οι συνάδελφοί της την καταφέρνουν με ένα έξυπνο κόλπο. Δυστυχώς ο Τζαν δεν καταφέρνει ούτε εκεί να την πείσει πως την αγαπά πραγματικά. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Τζαν δέχεται πολιορκία από τη γοητευτική ανιψιά του προέδρου της εταιρίας καλλυντικών. Η Σανέμ αποφασίζει να φύγει από την πόλη και να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι για να ξεχαστεί. Την τελευταία στιγμή όμως, ο Τζαν την προλαβαίνει και της λέει επιτέλους τα λόγια που ποθούσε να ακούσει τόσο καιρό. Η έκπληξη που θα ακολουθήσει θα της αλλάξει για πάντα τη ζωή.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

To νέο παιχνίδι γνώσεων του OPEN και ο άντρας παρουσιαστής

Ένα νέο τηλεπαιχνίδι γνώσεων εντάσσει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο πρόγραμμά του το OPEN και όπως φαίνεται αναζητείται ο άνδρας...

Η Τζένιφερ Λόπεζ για διακοπές στην Κρήτη

Κάτω από το μεγάλο καπέλο, τα γυαλιά ηλίου και τη μάσκα κατά του κορωνοϊού κρύφτηκε επιμελώς την περασμένη εβδομάδα...

Μαρκέλλα Σαράιχα: Παρουσίασε το βιβλίο της 12 Month Journey In Greece στη Ρόδο

Την πρώτη παρουσίαση του ταξιδιωτικού της βιβλίου, 12 Month Journey In Greece, για το καλοκαίρι, έκανε η δημοσιογράφος-συγγραφέας, Μαρκέλλα...

Νέα εκπομπή στο OPEN λόγω επικαιρότητας

Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος προσπαθεί να ενισχύσει το ενημερωτικό προφίλ του OPEN και γι αυτό το λόγω το Σάββατο 15...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς