Τα δύο παγκοσμίως κορυφαία αθλητικά ψυχαγωγικά shows του WWE, όπως σας ενημερώσαμε στο tinasmess.gr, έρχονται στο ΣΚΑΪ ( Συνεργασία surprise για ΣΚΑΪ. Ποιο παγκόσμιο επιτυχημένο πρόγραμμα φέρνει στην Ελλάδα; ). Πιο συγκεκριμένα, έρχονται με μια εβδομάδα καθυστέρησης καθώς η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα είχε προγραμματιστεί την προηγούμενη Σάββατο 2 Μαρτίου. Παρόλα αυτά από την Σάββατο 9 Μαρτίου και κάθε Σάββατο στις 01.00 θα μεταδίδεται το Raw®, ενώ από την Κυριακή 10 Μαρτίου και κάθε Κυριακή στις 01.00, το SmackDown®. Οι εκθέσεις θα είναι δίωρες και θα έχουν ελληνικό σχόλιο. Επίσης, θα είναι διαθέσιμα και μέσα από το site skaitv.gr.

Το Monday Night Raw έκανε πρεμιέρα στις 11 Ιανουαρίου 1993 και έκτοτε έχει μεταδοθεί σε ολόκληρο τον κόσμο. To Raw® είναι το πιο μακροχρόνιο εβδομαδιαίο πρόγραμμα στην ιστορία της τηλεόρασης στην Η.Π.Α. Από το 1999 στον τηλεοπτικό αέρα, το SmackDown® είναι το δεύτερο πιο μακροχρόνιο πρόγραμμα στην καλωδιακή τηλεόραση, πίσω από το Monday Night Raw.

Το κανάλι του Π.Φαλήρου έχει καταθέσει τις ελπίδες του σε αυτή την συνεργασία, ελπίζοντας να αντιμετωπίσει και πάλι τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που του χάρισε το Survivor.