Στις 4 Μαΐου πρόκειται να βγει στον αέρα ο δεύτερος κύκλος της σειράς με τίτλο “Μπαμπάδες στο Παγκάκι”, σε σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου και σενάριο Μανίνα Ζουμπουλάκη. Του “Μπαμπάδες” υποδύονται οι δημοφιλείς ηθοποιοί Νίκος Γεωργάκης, Γεράσιμος Γεννατάς και Μάξιμος Μουμούρης.

Σε αυτό το πλαίσιο η Nova γιόρτασε την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της νέας σειράς σε κεντρικό σημείο της Αθήνας όπου το παρών έδωσαν πολλοί δημοσιογράφοι αλλά και συντελεστές της σειράς.

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τη ζωή τριών… μπαμπάδων αυτή τη φορά, οι οποίοι με αφορμή τις αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών τους συναντιούνται καθημερινά και συζητούν, με χιουμοριστική διάθεση, διάφορα θέματα που τους απασχολούν σχετικά με την οικογένεια.

Η κα Κατερίνα Κασκανιώτη, Pay TV Executive Director ανέφερε για τη σειρά: «Με χαρά ανακοινώνουμε ότι μετά την επιτυχία του πρώτου κύκλου επεισοδίων με τις απολαυστικές στο ρόλο των «μαμάδων» Χρύσα Κλούβα, Ευγενία Δημητροπούλου και Σοφία Βογιατζάκη , θα «καθίσουμε στο παγκάκι» και τους μπαμπάδες!  Ο νέος κύκλος επεισοδίων θα ξεκινήσει στις 4 Μαΐου με τη συμμετοχή των εξαιρετικών ηθοποιών Νίκο Γεωργάκη, Γεράσιμο Γεννατά και Μάξιμο Μουμούρη.

Η σειρά αφιερώνεται σε όλες τις μαμάδες και τους μπαμπάδες που με θέληση και επιμονή βρίσκουν τους τρόπους να ισορροπούν καθημερινά  ανάμεσα σε πολλαπλούς ρόλους (συζύγων, εργαζόμενων, μαμάδων ή μπαμπάδων, φίλων κλπ.) και προσφέρουν ο καθένας  με τον δικό του  μοναδικό τρόπο αφοσίωση, στοργή και βαθιά αγάπη στα παιδιά τους.

Ευχαριστούμε όλο το επιτελείο της σειράς και ιδιαίτερα την Μανίνα Ζουμπουλάκη για τη διεισδυτικότητα και το χιούμορ των κειμένων της, τον Βασίλη Τσελεμέγκο για τη φρεσκάδα και την πρωτοτυπία στη σκηνοθεσία και τη Verbillion για την άψογη παραγωγή».