Πώς είναι σήμερα ο Νίκος Παπαγιωτίδης από τους Antique και η συνάντηση με την Έλενα Παπαρίζου

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Με αφορμή τα 20 χρόνια καριέρας η Ελενα Παπαρίζου έκανε χθες μια ανάρτηση που ξύπνησε γλυκιές μνήμες σε όλους τους φανς της. Η δημοφιλής τραγουδίστρια δημοσίευσε με μια πρόσφατη φωτογραφία με τον Νίκο Παναγιωτίδη με τον οποίο ξεκίνησε την καριέρα της ως Antique και με δυσκολία αναγνωρίζει πλέον κανείς. Και οι δυο τόσο διαφορετικοί αλλά η Ελενα τόσο ακομπλεξάριστη… Η ίδια έγραψε στο λογαριασμό της αναρτώντας νέες και παλιές φωτογραφίες με αφορμή την πρόσφατη συνάντησή τους στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας:

“Σήμερα γιορτάζω τα δικά μου 20 χρόνια… ☺️ Στις 7 Απριλίου του 1999 ηχογραφήσαμε με το Νίκο Παναγιωτίδη το πρώτο μας τραγούδι «Opa Opa» ως Antique στην Στοκχόλμη… Την επόμενη μέρα στις 8 του μήνα, όταν ξυπνήσαμε συνειδητοποιήσαμε τι ζούμε. Ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή που οι Σουηδοί μας τίμησαν και μας βοήθησαν να ξεκινήσουμε την καριέρα μας, να διασχίσουμε όλη την Ευρώπη και να φτάσουμε μέχρι και στην Ελλάδα μας, τη χώρα μας. ♥️ Κάποια στιγμή μπήκε μια άνω τελεία… τη συνέχεια τη γνωρίζετε! ☺️ Σήμερα όμως, 20 χρόνια ακριβώς μετά από εκείνη τη μέρα, συναντήθηκα ξανά με τον φίλο μου τον Νίκο, θυμηθήκαμε τα παλιά, και κάναμε κι άλλα όνειρα για το μέλλον… ?


Μετρώντας λοιπόν όλες αυτές τις στιγμές αλλά και της μετέπειτα σόλο καριέρας μου, θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ που είστε εδώ και τόσα χρόνια στο πλάι μου. Σας υπόσχομαι πως τα καλύτερα έρχονται, θα δουλέψω σκληρά για να ζήσουμε παρέα άλλες τόσες όμορφες στιγμές γεμάτες μουσική.
Σας αγαπώ πολύ,
Έλενα”

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *