Πονοκέφαλος η απογευματινή ζώνη για τον ΑΝΤ1 – Γρίφος η ώρα προβολής του Ηλιου

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΗΛΙΟΣ

Σε πονοκέφαλο εξελίσσεται η απογευματινή ζώνη για τον ΑΝΤ1 καθώς ακόμα δεν έχει αποφασιστεί σε ποια ώρα θα προβάλλεται η σειρά Ηλιος από τη στιγμή που ο κύβος ερρίφθη για το Game of Chefs και για την παραμονή του ριάλιτι μαγειρικής στην πράιμ τάιμ ζώνη.

Παρά το γεγονός ότι οι Ράδιο Αρβύλα θα κάνουν πρεμιέρα την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου στις 20.00 μέχρι και στη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές τα στελέχη του ΑΝΤ1 δεν είχαν αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι με την καθημερινή σειρά του σταθμού και πού αυτή θα προβάλλεται. Το σιγουρο πάντως είναι ότι στις 21.00 θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου που θα πέσει η αυλαία οριστικά, το μαγειρικό ριάλιτι με την Ντορέττα Παπαδημητρίου για να δώσει με τη σειρά του τη σκυτάλη στην Φάρμα που θα βγει πρόωρο στον αέρα.

Αυτό σημαίνει ότι τόσο για τον ΣΚΑΪ με το Survivor όσο και για τον ΑΝΤ1 επισπεύδεται το β΄μισό της τηλεοπτικής σεζόν κι από τον Ιανουάριο που ξεκινούσε όλα τα προηγούμενα χρόνια φέτος ελέω ανταγωνισμού αλλά και κακών επιλογών των στελεχών των σταθμών θα ξεκινήσει αρχές Δεκέμβρη με ότι κι αν συνεπάγεται αυτό για τους παρουσιαστές, τα νεύρα τους αλλά και τα κανάλια γενικότερα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *