Πόλεμος Ρήγα – Noir για το “Room service, πλιζ”

-

- Advertisment -.
- Advertisement -
- Advertisement -

Σε πόλεμο εξελίσσεται η υπόθεση ανάμεσα στον Αλέξανδρο Ρήγα και την εταιρεία παραγωγής Νoir της Αννας Λεμπέση που είχε αναλάβει να πραγματοποιήσει τη σειρά “Room service, πλιζ” για λογαριασμό του ΣΚΑΪ. Μετά την ακύρωση της σειράς από πλευράς του καναλιού ο δημιουργός της στράφηκε εναντίον της εταιρείας παραγωγής με 8σελιδη επιστολή που απέστειλε και έβγαλε στο φως της δημοσιότητας το “Πρωινό” του ΑΝΤ1.

Η επιστολή αναφέρει:

«Παρέδωσα 18 επεισόδια. Συμφωνούμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα το αργότερο στις 7 Ιουνίου. Σε αυτό συμφωνούμε ο ΣΚΑΪ, η εταιρεία παραγωγής κι εγώ. Έρχεται νέα ημερομηνία 20 Ιουνίου, δεν ξεκινούν τα γυρίσματα και στις ερωτήσεις που κάναμε εγώ και οι υπόλοιποι συντελεστές στην εταιρεία παραγωγής, οι απαντήσεις ήταν ”δεν έχουμε ακόμα υπογράψει με το κανάλι”.

Παίρνουμε νέα ημερομηνία 8 Ιουλίου… Τους λέω ότι δεν θα είμαστε έτοιμοι και μου απαντούν κάποια στιγμή ”Χαλάρωσε, μια κωμωδία είναι κι αν δεν έχουμε και σκηνικά δεν χάθηκε ο κόσμος, σιγά μην καταλάβει το κοινό”.

Νέα ημερομηνία 24 Ιουλίου… Έρχεται Αύγουστος… Δίνουν νέα ημερομηνία 19 Αυγούστου και υπόσχεση ότι θα είναι έτοιμα τα σκηνικά. Στέλνω το πρώτο εξώδικο εναντίον της παραγωγής, κοινοποιούμενο στον ΣΚΑΪ.

Μετά από τις συνεχείς αναβολές, πάω στο προγραμματισμένο μου γύρισμα με την αγωνία όλων για το τι μέλλει γενέσθαι. Συνεχίζουμε γυρίσματα μέχρι τις 2 Οκτώβρη, οπότε και οι ηθοποιοί της σειράς μου ανακοινώνουν ότι σταματούν τα γυρίσματα γιατί υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες. Ακόμη και στις 2 Οκτώβρη δεν είχαν παραδοθεί τα υπόλοιπα 8 σκηνικά.

Στις 4 Οκτώβρη, μου εστάλη και υπέγραψα το συμβόλαιό μου. Δύο μέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο ΣΚΑΪ μου ανακοινώνει τη μη μετάδοση της σειράς».

Από την πλευρά της η εταιρεία παραγωγής μετά το θόρυβο που ξέσπασε αναγκάστηκε να απαντήσει με τον ίδιο σκληρό τρόπο στις κατηγορίες του κύριου Ρήγα:

«Λυπούμαστε που ο κύριος Ρήγας, αντιλαμβανόμενος τη δεινή θέση στην οποία βρίσκεται, καταφεύγει για μια ακόμη φορά σε αυτό που πολύ καλά γνωρίζει: τη μυθοπλασία. Δεν θα επεκταθούμε περαιτέρω, καθώς ήδη έχουμε δρομολογήσει τις νομικές ενέργειες για την αποκατάσταση της αληθείας και της ζημίας που έχουμε υποστεί ή θα υποστούμε και στο μέλλον εξαιτίας του».

Από την πλευρά του ο ΣΚΑΪ δηλώνει πως δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση από τη στιγμή που αποδεσμεύτηκε αποφασίζοντας να μην πάρει τη σειρά εφόσον δεν τηρήθηκαν οι προσθεσμίες. Τις όποιες οικονομικές διαφορές έχει με την εταιρεία παραγωγής θα της βρει το ίδιο το κανάλι με τη Noir, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του tinasmess.gr είχε καταβληθεί ένα μεγάλο μέρος του κόστους της παραγωγής από το κανάλι.

Παράλληλα, σύμφωνα πάλι με πληροφορίες του σάιτ και η εταιρεία παραγωγής έχει καταβάλει στον δημιουργό ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό που αν μη τι άλλο θα διεκδικήσει δια της δικαστικής οδού όπως προκύπτει και από την ανακοίνωση της εταιρείας. Μάλιστα, το περιβάλλον της κυρίας Λεμπέση αναφέρει ότι ο κύριος Ρήγας έβρισκε διάφορες προφάσεις ώστε να μην βγει στον αέρα η σειρά από τη στιγμή που είδε πόσο σκληρός είναι ο ανταγωνισμός.

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

Δείτε ποιο είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας και δεν θα το πιστεύετε

Η Νάνσυ Παραδείνανού στο "Πρωινό" παρουσίασε μια παιδική φωτογραφία καλώντας τους συνεργάτες της στην εκπομπή να βρουν ποιο είναι...

Το CIRCO MEDRANO έφτασε στο Μαρούσι. Δείτε το πρόγραμμα των παραστάσεων

Το διάσημο Ιταλικό CIRCO MEDRANO το τσίρκο των πιο όμορφων αναμνήσεών μας μετά την νέα επιτυχημένη περιοδεία του στην...

Δείτε ποιοι διασκέδασαν μαζί με Μακρόπουλο-Μενιδιάτη στο Stage By Frangelico

Ο Νίκος Μακρόπουλος με τον Χρήστο Μενιδιάτη συνεχίζουν τις sold out εμφανίσεις του στο Stage By Frangelico. Οι δύο...

Η νέα επίπληξη του ΣΚΑΪ στον Λιάγκα, οι απειλές, η γυναίκα – μυστήριο στο “Big Brother” και το lead in του νέου MEGA

PING Δεν λέει να κοπάσει η ένταση ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Διοίκηση του ΣΚΑΪ που έχει στο...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς