Πόλεμος Ρήγα – Noir για το “Room service, πλιζ”

-

- Advertisment -.
- Advertisement -

Σε πόλεμο εξελίσσεται η υπόθεση ανάμεσα στον Αλέξανδρο Ρήγα και την εταιρεία παραγωγής Νoir της Αννας Λεμπέση που είχε αναλάβει να πραγματοποιήσει τη σειρά “Room service, πλιζ” για λογαριασμό του ΣΚΑΪ. Μετά την ακύρωση της σειράς από πλευράς του καναλιού ο δημιουργός της στράφηκε εναντίον της εταιρείας παραγωγής με 8σελιδη επιστολή που απέστειλε και έβγαλε στο φως της δημοσιότητας το “Πρωινό” του ΑΝΤ1.

Η επιστολή αναφέρει:

«Παρέδωσα 18 επεισόδια. Συμφωνούμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα το αργότερο στις 7 Ιουνίου. Σε αυτό συμφωνούμε ο ΣΚΑΪ, η εταιρεία παραγωγής κι εγώ. Έρχεται νέα ημερομηνία 20 Ιουνίου, δεν ξεκινούν τα γυρίσματα και στις ερωτήσεις που κάναμε εγώ και οι υπόλοιποι συντελεστές στην εταιρεία παραγωγής, οι απαντήσεις ήταν ”δεν έχουμε ακόμα υπογράψει με το κανάλι”.

Παίρνουμε νέα ημερομηνία 8 Ιουλίου… Τους λέω ότι δεν θα είμαστε έτοιμοι και μου απαντούν κάποια στιγμή ”Χαλάρωσε, μια κωμωδία είναι κι αν δεν έχουμε και σκηνικά δεν χάθηκε ο κόσμος, σιγά μην καταλάβει το κοινό”.

Νέα ημερομηνία 24 Ιουλίου… Έρχεται Αύγουστος… Δίνουν νέα ημερομηνία 19 Αυγούστου και υπόσχεση ότι θα είναι έτοιμα τα σκηνικά. Στέλνω το πρώτο εξώδικο εναντίον της παραγωγής, κοινοποιούμενο στον ΣΚΑΪ.

Μετά από τις συνεχείς αναβολές, πάω στο προγραμματισμένο μου γύρισμα με την αγωνία όλων για το τι μέλλει γενέσθαι. Συνεχίζουμε γυρίσματα μέχρι τις 2 Οκτώβρη, οπότε και οι ηθοποιοί της σειράς μου ανακοινώνουν ότι σταματούν τα γυρίσματα γιατί υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες. Ακόμη και στις 2 Οκτώβρη δεν είχαν παραδοθεί τα υπόλοιπα 8 σκηνικά.

Στις 4 Οκτώβρη, μου εστάλη και υπέγραψα το συμβόλαιό μου. Δύο μέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο ΣΚΑΪ μου ανακοινώνει τη μη μετάδοση της σειράς».

Από την πλευρά της η εταιρεία παραγωγής μετά το θόρυβο που ξέσπασε αναγκάστηκε να απαντήσει με τον ίδιο σκληρό τρόπο στις κατηγορίες του κύριου Ρήγα:

«Λυπούμαστε που ο κύριος Ρήγας, αντιλαμβανόμενος τη δεινή θέση στην οποία βρίσκεται, καταφεύγει για μια ακόμη φορά σε αυτό που πολύ καλά γνωρίζει: τη μυθοπλασία. Δεν θα επεκταθούμε περαιτέρω, καθώς ήδη έχουμε δρομολογήσει τις νομικές ενέργειες για την αποκατάσταση της αληθείας και της ζημίας που έχουμε υποστεί ή θα υποστούμε και στο μέλλον εξαιτίας του».

Από την πλευρά του ο ΣΚΑΪ δηλώνει πως δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση από τη στιγμή που αποδεσμεύτηκε αποφασίζοντας να μην πάρει τη σειρά εφόσον δεν τηρήθηκαν οι προσθεσμίες. Τις όποιες οικονομικές διαφορές έχει με την εταιρεία παραγωγής θα της βρει το ίδιο το κανάλι με τη Noir, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του tinasmess.gr είχε καταβληθεί ένα μεγάλο μέρος του κόστους της παραγωγής από το κανάλι.

Παράλληλα, σύμφωνα πάλι με πληροφορίες του σάιτ και η εταιρεία παραγωγής έχει καταβάλει στον δημιουργό ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό που αν μη τι άλλο θα διεκδικήσει δια της δικαστικής οδού όπως προκύπτει και από την ανακοίνωση της εταιρείας. Μάλιστα, το περιβάλλον της κυρίας Λεμπέση αναφέρει ότι ο κύριος Ρήγας έβρισκε διάφορες προφάσεις ώστε να μην βγει στον αέρα η σειρά από τη στιγμή που είδε πόσο σκληρός είναι ο ανταγωνισμός.

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

Επιστρέφει ο εφιάλτης στην κουζίνα

Μετά από 9 χρόνια ένα γνώριμο και επιτυχημένο πρότζεκτ επιστρέφει στην τηλεόραση. Πρόκειται για τον «Εφιάλτη στην κουζίνα» με...

Όλες οι λεπτομέρειες γύρω από την νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Στην πρωινή εκπομπή του Νίκου Μάνεση εμφανίστηκε, το πρωί της Κυριακής, η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια του Alpha μαζί...

Άμεση επέμβαση της ΕΔΑ Αττικής στην Αγία Παρασκευή

Το Σάββατο 11/7/2020, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών πεζοδρόμησης τμήματος πλατείας στο Δήμο Αγίας Παρασκευής, προκλήθηκε βλάβη αγωγού φυσικού αερίου που...

Ο Brooklyn Beckham παντρεύεται

O Brooklyn Beckham αρραβωνιάστηκε με την αγαπημένη του Nicola Peltz. Αν και τα νέα κυκλοφορούν εδώ και μερικές μέρες στο διαδίκτυο, μόλις...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς