Πόλεμος εξωδίκων ανάμεσα σε Μακρή και Κοκλωνη για το J2US

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Η Ραχήλ Μακρή ξαναχτυπά… με εξώδικο και αυτή τη φορά τα βάζει όχι με κάποια ιστοσελίδα αλλά με τον ίδιο την Barking well media και τον Νίκο Κοκλωνη που είναι και ο εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η Ραχήλ Μακρη μετά από έναν μαραθώνιο επαφών να επιστρέψει στο ταλέντο σόου του open J2Us μέσω τηλεφώνου και μέιλ και αφού κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό καθώς από ότι φαίνεται από την ανταλλαγή εξωδίκων ανάμεσα σε εκείνη και την εταιρεία παραγωγής αποφάσισε η Ραχήλ Μάκρη να ζητήσει τα χρήματα των live για να τα δώσει όπως επικαλείται για φιλανθρωπικό σκοπό. Μάλιστα, η ίδια ισχυρίζεται ότι υπήρξε μια ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον της προκειμένου να μην επιστρέψει ποτέ στο παιχνίδι μετά το σάλο που προσκάλεσαν τα σχόλια που είχε κάνει κατά του ΠΑΟΚ και του Ιβαν Σαββαΐδη κι αυτό φάνηκε όπως ισχυρίζεται και από το γεγονός ότι ήταν η μόνη που στο βίντεο ήταν μόνη της, ο Ηλίας Βρεττός έσβησε τις φωτογραφίες από το προφίλ της και ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν συμμετείχε εξ αρχής ως αντικαταστάτρια αλλά ως συμμετέχουσα και άρα από την αρχή είχαν πάρει την απόφαση να την βγάλουν από τη μέση λόγω των δηλώσεων της κι όχι λόγω του ατυχήματος. Και το εξώδικο καταλήγει με την προσβολή στην τιμή και την υπόλειψή της οπως καταγγέλει η ίδια και την παραβίαση της μεταξύ τους σύμβαση και ζητά την καταβολή του ποσού των 500 ευρώ το επεισόδιο μέχρι την 23/11 που καταγγέλθηκε από την πλευρά του Νίκου Κοκλωνη η σύμβαση.
Από την άλλη πλευρά ο Νίκος Κοκλωνης ισχυρίζεται ότι η ίδια είχε αντικειμενική δυσκολία να συμμετάσχει στο παιχνίδι μετά το ατύχημα και ότι από την πλευρά του το BBC έχει το δικαίωμα να καταγγείλει  τη σύμβαση για λόγους προγραμματισμού το ίδιο και η εταιρεία του ίδιου με την οποία έχει υπογράφει η σύμβαση. Μάλιστα, ο παρουσιαστής και παραγωγός ισχυρίζεται ότι το πόσον που ζητάει η κ. Μακρή έχει ήδη καταβληθεί στοκ λογαριασμό της και μάλιστα πολύ σταλεί το εξώδικο κι όχι μόνο για το ένα επεισόδιο που συμμετείχε αλλά για πέντε.
Μενει να δούμε αν θα υπάρξει εξ νέου απάντηση απο την κ. Μάκρη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Μάκρη είχε στείλει εξώδικο και στη ιστοσελίδα που είχε αναπαράγει τα σχόλια για τον ΠΑΟΚ στην αρχή της μεταξύ τους κρίσης.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *