Ποιος παρουσιαστής τρέχει… και δεν φτάνει;

-

- Advertisment -.
- Advertisement -

Μια εβδομάδα μετά την παρουσίαση του αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 11 Νοεμβρίου, ο Δημήτρης Μάρκος θα βρεθεί στη Λάρνακα.

O Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας ανακοινώνει ότι την ευθύνη για την παρουσίαση της διοργάνωσης στις 18 Νοεμβρίου θα έχει ο Δημήτρης Μάρκος.

Έχοντας την πολύτιμη εμπειρία της παρουσίασης των τριών τελευταίων Μαραθωνίων στην Αθήνα, ο Δημήτρης Μάρκος έρχεται να πλαισιώσει την ομάδα επικοινωνίας του Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας και να δώσει έναν ξεχωριστό τόνο στη φιέστα που θα στηθεί στην πόλη του Ζήνωνα.

«Είναι μεγάλη μου τιμή που μετά από την παρουσίαση του Αυθεντικού Mαραθωνίου της Αθήνας τα τελευταία τρία χρόνια προσκλήθηκα να παρουσιάσω και το μεγάλο Μαραθώνιο της Λάρνακας. Ένα μαραθώνιο που η προοπτική του, όπως διαπιστώνω, είναι πολύ δυναμική και σύντομα πιστεύω ότι θα αποτελεί ένα από τα κορυφαία δρομικά γεγονότα της Ευρώπης», δήλωσε  Δημήτρης Μάρκος.

Και πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη η χαρά μου, επίσης, που θα επισκεφτώ την Κύπρο και θα μπορέσω να γνωρίσω νέους ανθρώπους, έτσι ώστε όλοι μαζί να έρθουμε πιο κοντά μέσα από τον αθλητισμό και να στείλουμε μηνύματα κυρίως στα νέα παιδιά να συμμετάσχουν σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις».

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

Η εμμονή του Λιάγκα με το “Ποτάμι”, η “κατά φαντασίαν” τετράδα του GNTΜ και τα ταλέντα κομπάρσοι

Μια ανεξήγητη εμμονή διακρίνω πως έχει ο Γιώργος Λιάγκας με το "Κόκκινο Ποτάμι". Μέχρι στιγμής έχει παίξει τρια αφιερώματα...

“Georg Jensen”: To μοναδικό δανέζικο brand ήρθε στην Ελλάδα

Το κορυφαίο δανέζικο brand “Georg Jensen” έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μπορείτε να το ανακαλύψετε στο ολοκαίνουριο...

Πραγματοποιήθηκε το 28ο συνέδριο της Ευρωπαϊκής εταιρείας ενδοσκοπικής χειρουργικής, στη Θεσσαλονίκη

Ο Δρ. Γιώργος Πιστοφίδης, προσκεκλημένος ομιλητής στο 28ο συνέδριο της Ευρωπαϊκής εταιρείας ενδοσκοπικής χειρουργικής (ESGE), που πραγματοποιήθηκε στο Βελλίδειο...

Νέα πρόσωπα στις “8 Λέξεις”. Ποιοι θα ενταχθούν στη σειρά;

Νέα πρόσωπα έρχονται να μπουν στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου "8 Λέξεις". Πέρα από την Κάθριν Κέλι Λάνγκ που...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς