Ποιος παρουσιαστής τρέχει… και δεν φτάνει;

-

- Advertisment -.
- Advertisement -

Μια εβδομάδα μετά την παρουσίαση του αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 11 Νοεμβρίου, ο Δημήτρης Μάρκος θα βρεθεί στη Λάρνακα.

O Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας ανακοινώνει ότι την ευθύνη για την παρουσίαση της διοργάνωσης στις 18 Νοεμβρίου θα έχει ο Δημήτρης Μάρκος.

Έχοντας την πολύτιμη εμπειρία της παρουσίασης των τριών τελευταίων Μαραθωνίων στην Αθήνα, ο Δημήτρης Μάρκος έρχεται να πλαισιώσει την ομάδα επικοινωνίας του Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας και να δώσει έναν ξεχωριστό τόνο στη φιέστα που θα στηθεί στην πόλη του Ζήνωνα.

«Είναι μεγάλη μου τιμή που μετά από την παρουσίαση του Αυθεντικού Mαραθωνίου της Αθήνας τα τελευταία τρία χρόνια προσκλήθηκα να παρουσιάσω και το μεγάλο Μαραθώνιο της Λάρνακας. Ένα μαραθώνιο που η προοπτική του, όπως διαπιστώνω, είναι πολύ δυναμική και σύντομα πιστεύω ότι θα αποτελεί ένα από τα κορυφαία δρομικά γεγονότα της Ευρώπης», δήλωσε  Δημήτρης Μάρκος.

Και πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη η χαρά μου, επίσης, που θα επισκεφτώ την Κύπρο και θα μπορέσω να γνωρίσω νέους ανθρώπους, έτσι ώστε όλοι μαζί να έρθουμε πιο κοντά μέσα από τον αθλητισμό και να στείλουμε μηνύματα κυρίως στα νέα παιδιά να συμμετάσχουν σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις».

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

Μαλέλης: “Δεν έκανα ραντεβού με το STAR”

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες του νέου MEGA ώστε το κανάλι να βγει στον αέρα. Μάλιστα, σε τηλεφωνική επικοινωνία με...

Ο Αντώνης Κανάκης απαριθμεί τα σημεία της ρήξης του με τον ΣΚΑΪ – Τα βασικά σημεία της ανακοίνωσης του παρουσιαστή

Εν αναμονή της νέας ανακοίνωσης του Αντώνη Κανάκη που αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες και η οποία θα εξηγεί...

Υδροξυαπατίτης: Εντυπωσιακή ανανέωση προσώπου με διάρκεια

Από την Δρ. Κατερίνα Σακελλαρίου Πρόκειται για ενέσιμο δερματικό εμφύτευμα που αποσκοπεί στην αποκατάσταση της απώλειας του όγκου του προσώπου...

Το τρίγωνο του πολέμου: Τρεις εναντίον ΣΚΑΪ

Μετά το STAR και τον ALPHA και ο Βαγγέλης Μαρινάκης τάσσεται κατά του ΣΚΑΪ και ο πόλεμος καλά κρατεί...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς