Ποιος ηθοποιός “αποχώρησε” από το “Μαριχουάνα stop!”;

Παναγιώτης Μουλόπουλος
Παναγιώτης Μουλόπουλος

Μία από τις θεατρικές παραγωγές που αναμένεται με ενδιαφέρον και αποτελεί ένα από τα θέματα συζητήσεων στα πηγαδάκια είναι η αναβίωση του μιούζικαλ “Μαριχουάνα stop!”, που θα ανέβει στις αρχές Νοεμβρίου στο Gazi Theater.

Λίγες εβδομάδες πριν τη πρεμιέρα, συνέβη μία απρόσμενη απομάκρυνση ή αποχώρηση -καθώς ισχυρίζονται διαφορετικά πράγματά- από τον θίασο της παράστασης. Συγκεκριμένα, στην εν λόγω παράσταση δεν θα δούμε τελικά τον Ευθύμη Ζησάκη, ο οποίος -όπως δήλωσε- δέχτηκε μία καλύτερη πρόταση και αποχώρησε από το “Μαριχουάνα stop!”. Αργότερα, όμως, ο Γιώργος Βάλαρης, που διασκευάζει και σκηνοθετεί την εν λόγω παράσταση, καλωσόρισε μέσω των social media τον Άρη Μακρή, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Ευθύμη Ζησάκη, και ξεκαθάρισε με τον τρόπο του ότι δεν είναι αποχώρηση αλλά απομάκρυνση:

“Επισήμως να καλωσορίσω και εγώ τον αγαπημένο μας και ταλαντούχο νέο καλλιτέχνη Άρη Μακρή, που μετά από τις επιτυχημένες του εμφανίσεις σε επιτυχημένα μιούζικαλ (“Οικογένεια Άνταμς”, “Μamma Mia”) και μετά την απομάκρυνση του αγαπητού Ευθύμη Ζησάκη, έρχεται στο μιούζικαλ “Μαριχουάνα stop” για να ερμηνεύσει με μεγάλο μπρίο, ήθος και το ταλέντο του το ρόλο του Άλεν, αλλά και τις μελωδίες του ανυπέρβλητου Μίμη Πλέσσα! Τον καλωσορίζουμε με τεράστια χαρά!!!!

Να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός, λίγο πριν το τέλος της προηγούμενης σεζόν, είχε απομακρυνθεί και από την οικογενειακή κωμωδία του Alpha “Το σόι σου”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *