Ποιος γνωστός ηθοποιός θα βρεθεί στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας που θα πρωταγωνιστήσει;

Ευάννα Ζουμπούρογλου
Ευάννα Ζουμπούρογλου
erotimatiko

Ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς διεθνούς φήμης, είναι αναμφισβήτητα ο Ρόμπερτ Πάουελ, που οι περισσότεροι, ειδικά στην Ελλάδα, τον γνωρίζουν μέσα από τον ρόλο του ως ο “Ιησούς από τη Ναζαρέτ”, μια ταινία που κάθε χρόνο παρακολουθεί πιστά το κοινό τις ημέρες του Πάσχα.

Ο ηθοποιός, την Τρίτη θα βρεθεί στην Ελλάδα, αρχικά στην Αθήνα και στη συνέχεια στην Σαλαμίνα για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας ταινίας στην οποία θα πρωταγωνιστήσει, το σενάριο της οποίας υπογράφει ο Φώτης Κωνσταντινίδης, μιας και οι δυο τους είναι φίλοι. Η ταινία είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία του πιλότου της RAF, Τζο, όπου τον Οκτώβριο του 1944 καταρρίφθηκε το αεροσκάφος του στην Σαλαμίνα. Προς το παρών θα γυριστούν μόνο οι σκηνές του ηθοποιού, ενώ το υπόλοιπο καστ θα αποφασιστεί εν καιρώ.

Ύστερα από μακρόχρονη έρευνα, και συγκεκριμένα από το 2002, δύο εκπαιδευτικοί που κατοικούν στο νησί, η Βάσω Θεοδωρακοπούλου και ο Στέλιος Καθαρός κατάφεραν να συγκεντρώσουν όλα τα στοιχεία εκείνα τα οποία θα έδιναν όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστική απόδοση στην περιπέτεια του πιλότου, ενώ μάλιστα συνέλεξαν μέχρι και προσωπικά αντικείμενα του πιλότου για αυτόν τον σκοπό.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *