Ποιος δημοσιογράφος επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από 2 χρόνια απουσίας;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
kouiz antras

Εδώ και μερικούς μήνες εργάζεται στον ΣΚΑΪ αλλά οι τηλεθεατές δεν τον έχουν δει ακόμα, κάτι που δεν φαίνεται να ισχύει και για τους ακροατές του ραδιοφώνου.

Ο λόγος για τον Νίκο Στραβελάκη, ο οποίος έχει να εμφανιστεί στη μικρή οθόνη από τη στιγμή που σίγησε το MEGA, εδώ και δυο χρόνια τώρα.

Από τον Σεπτέμβριο, ωστόσο, το πρώην στέλεχος του Μεγάλου Καναλιού που διετέλεσε και ο διευθυντής ειδήσεων, ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, προσλήφθηκε για να αναλάβει το νέο 24ωρο ειδησεογραφικό κανάλι, το νέο φιλόδοξο εγχείρημα του Γιάννη Αλαφούζου που αποδεικνύεται τελικά ότι δεν είναι και τόσο εύκολο. Κι αυτό γιατί όσες επαφές κι αν έχουν γίνει μέχρι στιγμής με περιφερειακά κανάλια δεν έχουν ευδοκιμήσει, ώστε να καταφέρει να εκπέμψει. Έτσι, ο Νίκος Στραβελάκης αν και έχει τον τίτλο του Διευθυντή του News24, κανάλι δεν υπάρχει ούτε καν υφιστάμενοι. Έτσι περιφέρεται στους διαδρόμους του καναλιού ουσιαστικά χωρίς αντικείμενο και ενίοτε βγαίνει στα ραδιόφωνο, αφού είναι το μόνο που του έχει προς το παρόν ανατεθεί.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *