Ποιοι επώνυμοι πόζαραν με τον “Γκριντς”

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Την πιο απολαυστική έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά όσοι βρέθηκαν στην avant-premiere της ταινίας «Ο Γκριντς» (“The Grinch”), που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στην εντυπωσιακή αίθουσα Vmax Shera, στα Village Cinemas στο The Mall Athens.

Ελενα Ασημακοπούλου
Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Δήμητρα Λαζαράτου

Με σύνθημα «Δεν είναι ποτέ αρκετά νωρίς να σου τη σπάνε τα Χριστούγεννα», περίπου 500 μικρά και… μεγάλα παιδιά ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των εταιριών Universal και Tulip Entertainment για να παρακολουθήσουν πρώτοι απ’όλους τις περιπέτειες του αγαπημένου χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων.

Η Κατερίνα Καραβάτου

Έξω από την κεντρική είσοδο των Village Cinemas μάλιστα είχε στηθεί μια υπερμεγέθης χιονισμένη κρυστάλλινη σφαίρα, μέσα στην οποία γονείς και παιδιά είχαν τη δυνατότητα να ποζάρουν με τον Γκριντς, αιχμαλωτίζοντας έτσι τη χαρά αυτής της ανεπανάληπτης εμπειρίας.

Tίνα Μεσσαροπούλου και Χριστίνα Κόμπου.

Ο αξιολάτρευτος γκρινιάρης που ζει με μόνη συντροφιά τον πιστό του σκύλο Μαξ αποφασίζει να ντυθεί Άγιος Βασίλης και να κλέψει τα Χριστούγεννα! Θα τα καταφέρει; Αστεία, ενθουσιώδης και άκρως ψυχαγωγική, η ιστορία του Γκριντς αφηγείται το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων, μεταδίδοντας τη μαγεία των γιορτινών ημερών και τη δύναμη της αγάπης και της αισιοδοξίας.

- Advertisement -



 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *