Ποιο συνδρομητικό κανάλι θα επενδύσει στη μυθοπλασία και οι σειρές – έκπληξη!

Παναγιώτης Μουλόπουλος
Παναγιώτης Μουλόπουλος

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν όλα τα κανάλια, εκτός από το STAR, επενδύουν στην παραγωγή της εγχώριας μυθοπλασίας, με τις περισσότερες σειρές να είναι προσεγμένες και γι’ αυτό τον λόγο έχουν μεγάλη απήχηση. Ωστόσο, στο “παιχνίδι” της μυθοπλασίας πρόκειται να μπει και ένα από τα συνδρομητικά κανάλια και, μάλιστα, πολύ δυνατά αν λάβουμε υπ’ όψιν μας τις δύο πρώτες σειρές που έχει “κλείσει”.

Αναφερόμαστε στην Cosmote TV, η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να βλέπουν ωραίες και ενδιαφέρουσες δουλειές που θα προβάλλονται στα κανάλια Cosmote Cinema και θα ανεβαίνουν στην on demand υπηρεσία Cosmote TV Plus. Όσο για τη μία σειρά που έχει “κλειδώσει” και αρχίζει σύντομα προετοιμασίες; Αυτή δεν είναι άλλη από την συνέχεια του “Έτερος εγώ” του Σωτήρη Τσαφούλια με πρωταγωνιστή τον Πυγμαλίων Δαδακαρίδη. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός ανάρτησε τη παρακάτω φωτογραφία και σχολίασε: “Η συνέχεια έρχεται καλύτερη μεγαλύτερη Έτερος Εγώ 2 ….???….game on”.

Η δεύτερη σειρά που βρίσκεται στα σκαριά για λογαριασμό του συνδρομητικού καναλιού δεν έχει “κλειδώσει” επίσημα, αλλά βρίσκονται κοντά σε συμφωνία. Πρόκειται για το σίκουελ που περιμένουμε όλοι πως και πως: αυτό του “Λόγω τιμής”, που έχει ετοιμάσει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *