Η τηλεοπτική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και τα κανάλια έχουν ρίξει τα δυνατά χαρτιά τους στη μάχη της τηλεθέασης, διεκδικώντας όσο γίνεται μεγαλύτερο μερίδιο. Βέβαια, ο ΑΝΤ1 πρέπει να δώσει μεγάλο αγώνα για να επανέλθει στις πρώτες θέσεις μετά τη περσινή, κακή, πορεία. Και από ότι φαίνεται κάτι καταφέρνει…

Όσον αφορά το σύνολο κοινού, σύμφωνα με τα ανεπίσημα νούμερα τηλεθέασης, το “Still Standing” με τη Μαρία Μπεκατώρου συνεχίζει να σημειώνει χαμηλά νούμερα τηλεθέασης από τη προηγούμενη χρονιά καθώς έκανε 13,5%. Η καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1, “Γυναίκα χωρίς όνομα” αποκτά σιγά – σιγά το δικό της κοινό κάνοντας 20,7%, ενώ απέναντι, ο ALPHA, είχε το “Deal” με τον Χρήστο Φερεντίνο, ο οποίος έκανε 15,1% και στη συνέχεια το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA κινήθηκε στο 20,2%.

Τέλος, η καθημερινή κωμική σειρά του ΣΚΑΙ “Όσο έχω εσένα” διατήρησε τα χαμηλά νούμερα, αφού στο σύνολο έκανε 9,5%.

Από την άλλη, στο νεανικό κοινό, το “Still Standing” έκανε 11,5% και η “Γυναίκα χωρίς όνομα” 19,6%, ενώ το “Deal” έμεινε στο 12,9% και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA ανέβηκε στο 17,2%. Όσον αφορά το “Όσο έχω εσένα” του ΣΚΑΙ έκανε 9,1%.