Ποιο μεγαλοστέλεχος απομακρύνθηκε απο τον ΑΝΤ1! Οι ανακοινώσεις, το παρασκήνιο και το πρόσωπο που θα το διαδεχτεί

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Παρελθόν αποτελεί για τον ΑΝΤ1 ο Κώστας Tσολάκης ο οποίος τα τελευταία 3,5 χρόνια ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Ομίλου ΑΝΤ1 ή όπως ήταν ο επίσημος τίτλος του Corporate Communications & PR Director του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Το κανάλι τον αποχαιρέτησε με μια πολύ λιτή ανακοίνωση αναφέροντας σχετικά: “Ο ΑΝΤ1 λύει με κοινή συναίνεση την  συνεργασία του με την Εταιρία Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων Τhe Kompany  του κ. Κώστα Τσολάκη”, μια ανακοίνωση που δεν τιμά κυρίως το κανάλι από το οποίο ο Κώστας Τσολάκης πέρασε δυο φορές.

TSOLAKIS

Λίγο πριν ο Κώστας Τσολάκης είχε βγάλει τη δική του ανακοίνωση προσπαθώντας να διασκεδασει τις εντυπώσεις αποκαλύπτοντας μια τελείως διαφορετική εξήγηση στην αποχώρησή του από τον Όμιλο.

“Μετά από μια πολύ δημιουργική και γεμάτη από εμπειρίες (2η) περίοδο 3,5 ετών ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Οκ είναι λίγο περίεργο αλλά κάποια στιγμή στην ζωή πρέπει να επιλέξεις σχέδια και στόχους να βάλεις προτεραιότητες και να υποστηρίξεις με όλες σου τις δυνάμεις τα δικά σου δημιουργήματα. Κλείνω φέτος 24 χρόνια στο χώρο της ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και ένα από τα σημαντικότερα που έχω καταφέρει σ αυτή τη διαδρομή είναι να δημιουργήσω ένα ξεχωριστό Communications Strategy & PR Agency την εταιρία THE KOMPANY. Ευτυχώς διάλεξα μια υπέροχη και δημιουργική ομάδα που «έτρεχε» την συγκεκριμένη δραστηριοτητα όσο εγώ είχα υπό την ευθύνη μου την επικοινωνία του ΑΝΤ1. Φεύγω αυτή την φορά από τον ΑΝΤ1 πλήρης αισθημάτων,εμπειριών και υπέροχων πραγμάτων που έζησα εκεί μαζί με ανθρώπους που αισθάνθηκα ότι δουλεύουμε πάνω σε ένα κοινό όραμα. It’s good to be in good Kompany. Για τα νεότερα που έρχονται και θα είναι εξίσου συναρπαστικά μετά τις διακοπές μας #newthingsarecoming#thekompanygr”

- Advertisement -

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tinasmess.gr, τον τελευταίο χρόνο οι σχέσεις ανάμεσα στον ίδιο και το κανάλι δεν ήταν και οι καλύτερες. Μάλιστα, λέγεται ότι ο Κώστας Τσολάκης δεν συμμετείχε καν στις συσκέψεις και γενικά υπήρχε ένα περίεργο κλίμα που δεν βοηθούσε κανέναν. Το τελευταίο διάστημα το κλίμα αυτό είχε αποκατασταθεί και μάλιστα τελευταία ο Κώστας Τσολάκης είχε οργανώσει μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση – ενημέρωσης των δημοσιογράφων για το νέο πρόγραμμα του καναλιού.

Στη θέση του λέγεται ότι έρχεται η Αννα Βλαβιανού, η οποία αποχώρησε πριν από λίγο καιρό από τον ALPHA, και η οποία έχει κάνει πολλάκις ραντεβού με τον Θοδωρή Κυριακού για να αναλάβει την επικοινωνία του Ομίλου. Οσο για τον Κώστα Τσολάκη αν και λέει ότι θα ασχοληθεί με την εταιρεία του πληροφορίες τον θελουν να βρίσκεται ένα βήμα πριν διαβεί την πόρτα άλλου καναλιού, με το οποίο είχε έρθει σε επαφές σε προγενέστερο χρόνο, κάνοντας ραντεβού που δεν άρεσε σε κάποιους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Τσολάκης ήταν ξανά στον ΑΝΤ1, όπου είχε απολυθεί τον Φεβρουάριο του 2015 μετά από πολύχρονη παρανμονή στο κανάλι ως Υπεύθυνος Επικοινωνίας. Μαζί του είχε αποχωρήσει και η Κατερίνα Γκαγκάκη ακολουθώντας τότε το μεγάλο κύμα απολύσεων του σταθμού.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *