Ποιες εκπομπές του Open TV αναβάλλονται

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Αγώνα δρόμου έδωσαν οι άνθρωποι του Open TV για να βγει το κανάλι στον αέρα απόψε. Ωστόσο, μετά την Κατερίνα Ζαρίφη ακόμα δυο εκπομπές αναβάλλονται επειδή ακόμα δεν είναι έτοιμες για να κάνουν πρεμιέρα.

KATZOU-GIAKOUMIS

Σύμφωνα με αλλαγή της τελευταίας στιγμής, οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές “Ωρα Ελλάδος 5.30” με Κάτζου- Γιακουμή και “Ωρα Ελλάδος 7.00” με Χασαπόπουλο – Σαραντάκο, καθώς και το “Τop Story” με τον Πέτρο Κουσουλό αναβάλλονται.

KOYSOULOS

- Advertisement -

Οι δυο πρώτες θα κάνουν πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, ενώ το “Top Story” μια εβδομάδα αργότερα στις 5 Νοεμβρίου μαζί με το “Ποιος ρωτάει” με την Κατερίνα Ζαρίφη που το tinasmess.gr πρώτο σας ενημέρωσε για τον πραγματικό λόγο της αναβολής (Γιατί πραγματικά αναβάλλεται η πρεμιέρα της Ζαρίφη στο OPEN ΤV;).

Συμφωνα με πληροφορίες του tinasmess.gr, οι δυο πρώτες εκπομπές αναβάλλονται για Δευτέρα λόγω κάποιων τεχνικών μικρό προβλημάτων! Η εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη θα βγει κανονικά το Σάββατο το πρωί.

Tέλος, και η αθλητική εκπομπή “Οpen Goal” με τον Μανώλη Σφακάκη, που ήταν να βγει στον αέρα το προσεχές Σαββατοκύριακο, αναβάλλεται.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *