Ποιες εκπομπές ρίχνουν αυλαία αύριο. Τα “αντίο”, τα καρφιά και τα ραντεβού τον Σεπτέμβρη

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
Ελένη Μενεγάκη (1)

Αρκετές είναι οι εκπομπές που αύριο κουνούν μαντήλι… Με λίγα λόγια κατεβάζουν ρολά και αναχωρούν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Κάποιες συνεχίζουν, κάποιες δεν ξέρουν τι μέλλει γενέσθαι και κάποιες άλλες ξέρουν εκ των προτέρων ότι το τέλος έφτασε…

Πιο συγκεκριμένα, εις το επανιδείν λένε αύριο η Φαίη Σκορδά με το “Πρωινό” στον ΑΝΤ1 – αν και αρχικά υπήρξε σκέψη για μια ακόμη εβδομάδα – η Κατερίνα Καινούργιου στο OPEN με το “Ευτυχείτε” που τελειώνει πρόωρα φέτος λόγω εκλογών, αλλά και η Ελένη Μενεγάκη που παραδοσιακά ολοκληρώνει την εκπομπή της τέλη Ιουνίου και η έκπληξη της σεζόν Νίκος Μουτσινάς που κλείνει κι αυτός λόγω περιοδείας. Τέλος, αύριο θα κλείσει και ο κύκλος του “Deal” για να ανοίξει από τη νέα σεζόν αυτός του “Super Deal”, ενώ ολοκληρώνεται στον ΑΝΤ1 τόσο το “Stlll standing” όσο και το “Rouk Zouk”. Ωστόσο, και στις τρεις παραπάνω εκπομπές αναμένονται αλλαγές για την ερχόμενη σεζόν σε άλλες μεγαλύτερες και σε κάποιες μικρότερες όπως κατά καιρούς έχετε διαβάσει σε ρεπορτάζ στο tinasmess.gr γι’ αυτό και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο για να δούμε τα πρόσωπα που αποχαιρετούν.

Αγγελική-Νικολούλη-1

- Advertisement -

Παράλληλα, αντίο χωρίς να έχει διευκρινιστεί το μέλλον της εκπομπής της στον ALPHA λένε τόσο η Αγγελική Νικολούλη με το “Φως στο τούνελ” αύριο το βράδυ στις 23.20, όσο και η Βίκυ Χατζηβασιλείου το Σάββατο. Και οι δυο δέχθηκαν μειώσεις στις αποδοχές τους με τη νέα διαπραγμάτευση των συμβολαίων τους με τη νέα δικοίκηση αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει εξέλιξη. Ενδιαφέρον πάντως θα έχει να δούμε τι θα πουν στην αποφώνηση των εκπομπών τους και αν θα δώσουν το στίγμα της νέας σεζόν.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *