Ποια συνεργάτιδά της αποχαιρέτησε η Ελένη Μενεγάκη σήμερα;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Μια συνεργάτιδά της αποχαιρέτισε σήμερα το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη την ώρα μάλιστα που παρουσίαζε στον αέρα της εκπομπής της τη συνέντευξή της.

“Αυτό το υπέροχο θέμα που θα δούμε τώρα το έχει ετοιμάσει η Σοφία Αλατζά που επί τη ευκαιρία να την ευχαριστήσω και δημόσια -δεν την έχω δει ακόμα. Το κορίτσι μας μάς αφήνει για κάτι πολύ καλό και της ευχόμαστε, εγώ τουλάχιστον, πραγματικά μέσα από την καρδιά μου καλή συνέχεια κορίτσι μου! Σου αξίζει, είσαι πολύ καλή δημοσιογράφος. Καταπληκτική”! είπε η παρουσιάστρια.

Η Σοφία Αλατζά, σύμφωνα με πληροφορίες, πήρε μεταγγραφή για το MEGA όπου θα παρουσιάσει μαζί με τον Αντώνη Καρπετόπουλο τη δική τους αθλητική εκπομπή.

Η Θεσσαλονικιά δημοσιογράφος έχει περάσει ένα φεγγάρι από τον ΑΝΤ1 και από την εκπομπή «Super Μουντιάλ». Πριν από αυτό ήταν στη Θεσσαλονίκη, όπου έχει δουλέψει σε αρκετά ραδιόφωνα της πόλης (όπως το Metropolis) και έκανε ρεπορτάζ για λογαριασμό του Μακεδονία TV.

- Advertisement -

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι η χθεσινή εκπομπή “Ελένη” έκανε τα υψηλότερα ποσοστά στον ALPHA. To νεανικό κοινό 18-54 χάρισε την πρωτιά στην Ελένη Μενεγάκη με ποσοστό 20,1%, στη ζώνη προβολής της, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό 4 μονάδες (ΑΝΤ1 16,1%, STAR 14,2%, ΣΚΑΪ 12,4%, OPEN 4). Σε επιμέρους γυναικείο κοινό άγγιξε το 27,5%.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *