Ποια σειρά του ΑΝΤ1 μπήκε σε γυρίσματα;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ant1-neos-genikos-diefthyntis-programmatos-o-t.pofantis-medet

Σε γυρίσματα μπήκαν από την αρχή της εβδομάδας οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του ΑΝΤ1 “Πέτα τη φριτέζα”. Την είδηση μάλιστα ανακοίνωσε ο ίδιος ο Τζώρτζης Ποφάντης, Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook αναρτώντας και την πρώτη φωτογραφία.

peta_ti_friteza

Ποια είναι όμως η υπόθεση της ξεκαρδιστικής κωμωδίας του ΑΝΤ1, «Πέτα τη Φριτέζα»; Σύμφωνα με το σενάριο, ο ελληνικής καταγωγής Κίμωνας Ορλώφ (Φάνης Μουρατίδης) είναι ένας διεθνούς φήμης σεφ, βραβευμένος με πολλά αστέρια Michelin. Αυστηρός, υπερόπτης και χωρίς φίλους έχει επιλέξει τη μοναχική ζωή. Ξαφνικά, θα ανακαλύψει ότι πραγματικός του πατέρας δεν είναι ο άνδρας που τον μεγάλωσε αλλά, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, «Η Λαγουδέρα», η οποία βρίσκεται σε ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό. Ο Ανδρέας Μπασκιάς (Γιάννης Μπέζος) ο ξεροκέφαλος αλλά καλόψυχος ιδιοκτήτης της «Λαγουδέρας» αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και η ταβέρνα του κινδυνεύει να κλείσει. Τότε, εμφανίζεται ο Κίμωνας αλλά δεν του αποκαλύπτει πως είναι γιος του. Οι δυο τους θα πρέπει να συνεργαστούν αν ο Ανδρέας θέλει να σώσει την επιχείρησή του. Οι συγκρούσεις τους όμως θα είναι μεγάλες και κάθε επεισόδιο συναρπαστικά απολαυστικό! Άλλωστε, ποιος είπε ότι είναι εύκολη η προσαρμογή από τα sous vide στις φριτέζες και τις γάστρες;
Η σειρά «Πέτα τη Φριτέζα», βασισμένη στο τηλεοπτικό σίριαλ «El Chiringuito de Pepe», έκανε θραύση στην Ισπανία.

giannis-mpezos

- Advertisement -

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Μορφονιός γνωστός από τις επιτυχίες του, «Ευτυχισμένοι μαζί», «Κλινική Περίπτωση» κ.α., το σενάριο Γιώργος Κρητικός που υπογράφει και το «Ελα στη θέση μου» του ALPHA και ο Μάκης Πιτταράς, ενώ πρωταγωνιστούν πέρα από τον Γιάννη Μπέζο οι:Φάνης Μουρατίδης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τζένη Μπότση, Ελένη Ουζουνίδου, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Πηνελόπη Πλάκα, Ηλίας Μουλάς, Λεωνίδας Μαράκης, Παύλος Πιέρρος, Στέφανος Μουαγκιέ, Κυριάκος Σαλής, Νεφέλη Κουλούρη.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *