Ποια νέα σειρά έρχεται στο STAR!

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
STAR

Mια νέα σειρά κάνει πρεμιέρα στο STAR τη Δευτέρα 16 Ιουλίου στις 13.00 για τους λάτρεις της περιπέτειας. Πρόκειται για το «The Flash», τη νέα σειρά περιπέτειας και φαντασίας, που είναι είναι spin-off της σειράς «Arrow» και βασίζεται στα comic book της DCComics.

Ο Μπάρι Άλεν ήταν μόλις 11 ετών όταν δολοφονήθηκε η μητέρα του. Για το αποτρόπαιο έγκλημα κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε άδικα ο πατέρας του. Αυτή η οικογενειακή τραγωδία άλλαξε για πάντα τη ζωή του. Ο Μπάρι θα μεγαλώσει κοντά στην οικογένεια του  καλύτερου φίλου του πατέρα του, του ντεντέκτιβ Γουέστ. Γίνεται ένας εξαίρετος επιστήμονας εγκλημάτων αλλά παραμένει κοινωνικά απροσάρμοστος, παράξενος, ενώ το παρελθόν του δεν τον βοήθα να αλλάξει συμπεριφορά και χαρακτήρα. Ο Μπάρι έχει ένα στόχο ζωής, να αποκαλύψει την αλήθεια γύρω από το θάνατο της μητέρας του. Η αποφασιστικότητα και επιμονή του αυτή, τον ωθεί να ασχολείται με κάθε ανεξήγητο αστικό θρύλο αλλά και κάθε νέα επιστημονική ανακάλυψη.

- Advertisement -

Η τελευταία εμμονή του Μπάρι είναι ένας εξελιγμένος επιταχυντής σωματιδίων, δημιούργημα του οραματιστή φυσικού, Χάρισον Γουέλς και της επιστημονικής του ομάδας. Όμως κάτι θα πάει τρομακτικά στραβά στη δημόσια παρουσίαση του επιταχυντή. Μία φοβερή έκρηξη θα προκαλέσει μία παράδοξη, καταστροφική καταιγίδα, κατά την οποία θα χαθούν ζωές ενώ ο Μπάρι θα πέσει σε κώμα για εννέα ολόκληρους μήνες. Όταν ξυπνήσει, θα συνειδητοποιήσει ότι για μία ακόμη φορά, η ζωή του αλλάζει δραματικά. Το ατύχημα του έχει δώσει την υπεράνθρωπη δύναμη της σούπερ ταχύτητα. Ο Μπάρι θα ανακαλύψει ότι δεν είναι ο μόνος, που «επηρεάστηκε» από τη φοβερή έκρηξη. Και δυστυχώς οι περισσότεροι δεν χρησιμοποιούν μία τεράστια δύναμη για καλό αλλά για σκοτεινούς, ιδιοτελείς σκοπούς.

Με τη βία και την εγκληματικότητα να αυξάνονται συνεχώς στη πόλη, ο Μπάρι, θα πάρει μια μεγάλη απόφαση, να γίνει ο προστάτης της Central City, να χρησιμοποιήσει το χάρισμά του για να προστατέψει αθώους πολίτες ενώ θα συνεχίσει να προσπαθεί να εκπληρώσει τον σκοπό του: να λύσει το μυστήριο του θανάτου της μητέρας του και να «καθαρίσει» το όνομα του πατέρα του, με τη βοήθεια λίγων και πιστών φίλων, που ξέρουν το μεγάλο μυστικό του…

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανυπομονησία του κοινού για τη σειρά ήταν μεγάλη καθώς το πρώτο τρέιλερ της σειράς, διάρκειας 5 λεπτών, σε λιγότερο από  48 ώρες προβολής του στο youtube, σημείωσε 2,8 εκατομμύρια views!

Δείτε το trailer της σειράς:

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *