Ποια κωμική σειρά είναι το νέο δυνατό χαρτί του ΑΝΤ1;

Παναγιώτης Μουλόπουλος
Παναγιώτης Μουλόπουλος
ant1-neos-genikos-diefthyntis-programmatos-o-t.pofantis-medet

Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 εργάζονται πυρετωδώς για το νέο πρόγραμμα αλλά αυτή τη φορά κάνουν πιο προσεκτικούς χειρισμούς, ώστε να μην επαναληφθεί η φετινή κακή πορεία στους πίνακες τηλεθέασης. Έτσι, λοιπόν, δίνεται μεγάλο βάρος στην ελληνική μυθοπλασία η οποία θα καλύπτει τις προτιμήσεις όλων των τηλεθεατών. Δηλαδή όχι μόνο με κωμικές σειρές αλλά και δραματικές!

Μία κωμική σειρά η οποία αποτελεί και ένα ιδιαίτερα δυνατό χαρτί του καναλιού είναι αυτή που έχει προσωρινό τίτλο εργασίας “Πέταξε τη φριτέζα” και βασίζεται στο ισπανικό format “Chinguito de Pepe”. Τη προσαρμογή του σεναρίου στα ελληνικά δεδομένα έχει αναλάβει ο Γιώργος Κρητικός και ο Μάκης Πιτταράς -τη προηγούμενη σεζόν υπέγραφαν τον ιδιαίτερα προσεγμένο “Αστέρα Ραχούλας”- και τη σκηνοθεσία ο Ανδρέας Μορφονιός. Όσον αφορά το καστ έχουν “κλείσει” γνωστοί και αγαπημένοι ηθοποιοί: Γιάννης Μπέζος, Φάνης Μουρατίδης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τζένη Μπότση, Λένα Ουζουνίδου, Ηλίας Μουλάς, Λεωνίδας Μαράκης κ.ά.

Τα γυρίσματά της σειράς αναμένεται να αρχίσουν σύντομα σε Αθήνα και Καλαμάτα για να υπάρχει το απαραίτητο στοκ επεισοδίων. Η σειρά θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *