Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ο ΑΝΤ1 έβγαλε στον αέρα το ψυχαγωγικό show “Το ταίρι ξέρει” με παρουσιαστή τον δημοφιλή showman Τόνι Σφήνο, για να κρατήσει συντροφιά και να διασκεδάσει όλη την οικογένεια, αλλά και να “χτυπήσει” το ομοειδές πρόγραμμα του ΣΚΑΙ “My man can” που παρουσίαζε ο Γιώργος Λιανός.

Αν και για λίγο καιρό το show δεν προβαλλόταν, προκειμένου να δοθεί έμφαση στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, έφτασε η στιγμή να επιστρέψει ξανά στη μικρή οθόνη αλλά σε νέες μέρες και ώρα προβολής. Συγκεκριμένα, από το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, στις 17:30, το απόλυτο τηλεπαιχνίδι για ζευγάρια, «Το Ταίρι Ξέρει» θα συνεχίσει να υποβάλλει σε δοκιμασίες ζευγάρια, που πιστεύουν ότι γνωρίζουν τα πάντα ο ένας για τον άλλον…

Σε κάθε επεισόδιο τέσσερα ζευγάρια θα υποβάλλονται σε ευφάνταστες δοκιμασίες παιχνιδιών. Τα παιχνίδια χωρίζονται σε τέσσερις γύρους στους οποίους οι συμμετέχοντες θα συλλέγουν πόντους. Μόλις ολοκληρωθούν οι τρεις πρώτοι γύροι προκύπτει το πρώτο ζευγάρι που θα παίξει στον μεγάλο τελικό της ημέρας. Στον τέταρτο γύρο θα παίζουν τα τρία εναπομείναντα ζευγάρια για να προκύψει το δεύτερο ζευγάρι του τελικού. Στον μεγάλο τελικό κάθε επεισοδίου τα δύο αντιμέτωπα ζευγάρια θα διεκδικούν ένα αυτοκίνητο ή ένα scouter.

O ανατρεπτικός performer που τάραξε τα νερά της showbiz με την έντονη προσωπικότητά του, Τόνι Σφήνος, θα βρίσκεται δίπλα σε κάθε ταίρι που ξέρει ή και σε κάθε ταίρι που θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα! Το Ταίρι Ξέρει! (‘Η μήπως όχι;)