Ποια δημοφιλής σειρά του Netflix… ελληνοποιείται;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
NETFLIX

Είναι γεγονός ότι μία αγαπημένη και πολύ δημοφιλής σειρά της πλατφόρμας αναμένεται να έρθει στην ελληνική τηλεόραση, όπως αναφέρει το youfly.com. Ο λόγος φυσικά για τη γαλλική επιτυχημένη σειρά του Netflix, Call My Agent (Dix pour cent) που θα έρθει σε ελληνική εκδοχή.

Το Call My Agent είναι μία από τις αγαπημένες σειρές της πλατφόρμας που έχει αποσπάσει άριστες κριτικές από ειδικούς και θεατές, ενώ πλέον αριθμεί τέσσερις κύκλους. Ειδικότερα, η εταιρεία παραγωγής Tanweer εξασφάλσε τα δικαιώματα της γαλλικής σειράς προκειμένου να τη διασκευάσει στα ελληνικά.

Η εταιρεία βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με αρκετά κανάλια προκειμένου να έρθει από την επόμενη σεζόν στην ελληνική τηλεόραση. Άλλωστε, δεν είναι παράξενο το φαινόμενο ξένες σειρές να μετατρέπονται σε ελληνικά φορμάτ.

- Advertisement -

Πολλές αγαπημένες σειρές βασίζονται σε ξένες, όπως “Η Φαμίλια”, το “Γυναίκα χωρίς Όνομα”, ο “Ήλιος”, η “Αγγελική”, “Το σόι σου” και πολλές ακόμη. Φυσικά όλες αυτές οι σειρές προσαρμόζονται στα ελληνικά δεδομένα βάζοντας το δικό τους λιθαράκι.Η σειρά Call my Agent ακολουθεί βασικά στελέχη μιας εταιρείας ατζέντηδων και τις περιπέτειές τους με μεγάλους αστέρες του καλλιτεχνικού χώρου. Ο γαλλικός τίτλος “Dix pour cent” αναφέρεται στο 10% που λαμβάνουν οι ατζέντηδες από τις δουλειές που κλείνουν οι πελάτες τους.

Σε κάθε επεισόδιο εμφανίζονται ως guest κορυφαίοι ηθοποιοί που υποδύονται ουσιαστικά τον εαυτό τους και δεν διστάζουν να τσαλακωθούν.

Η ελληνική εκδοχή του Call My Agent του Netflix θα έχει πολύ ενδιαφέρον και αναμένουμε να μάθουμε ποιοι ηθοποιοί θα αναλάβουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, αλλά και σε ποιο κανάλι θα “προσγειωθεί” εν τέλει. Μείνετε συντονισμένοι!

ΠΗΓΗ: YOUFLY.COM

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *