Στην Ελλάδα βρέθηκε για λίγα 24ωρα η Μόνικα Μπελούτσι αλλά κανείς δεν το κατάλαβε… εκτός ίσως από έναν που έβγαλε και μια χαρακτηριστική φωτογραφία. Πρόκειται για τον πιλότο της Aegean που σήκωσε τη φωτογραφία κάνοντας mention την Ιταλίδα σταρ και στη συνέχεια οι φαν της πήραν την εν λόγω φωτογραφία και την ανέβασαν στο λογαριασμό που διαχειρόζονται.

O πιλότος εν ονόματι Νικόλας έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο instagram: “Φαντάζομαι έχετε καταλάβει ότι δεν είμαι ο τύπος της selfie.. Αλλά όταν έχεις στην πτήση σου για Παρίσι μία από τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου δεν γίνεται να πεις όχι! Πρακτικά εγώ είπα αλλά η αδερφή μου δεν μου άφησε και πολλές επιλογές! Οπότε αυτή είναι για σένα @anny_rentzou .. Φυσικά όμορφη, ευγενική, απλή και ξετρελαμένη με τη χώρα μας. Ήταν η 3η της φορά στην Ελλάδα. Λατρεύει τη χώρα μας και τους ανθρώπους της και ανυπομονεί να ξανάρθει. Και εμείς ανυπομονούμε να την ξαναδούμε ??? Thank you for flying with us @monicabellucciofficiel”. 

H Mόνικα Μπελούτσι βρέθηκε για άγνωστο χρόνο στην Ελλάδα για τρίτη φορά – έχει επισκεφτεί και την Πάρο όπου έχει περάσει αρκετό διάστημα στο κυκλαδίτικο νησί – και δεν έγινε αντιληπτή από κανέναν. Ο συγκεκριμένος πιλότος την φιλοξένησε στην πτήση του από Αθήνα για Παρίσι, η οποία έφυγε χθες το απόγευμα από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό το Charles de Gaulle και φυσικά θαμπώθηκε από τη γοητεία της. Ωστόσο, η φωτογραφία όπως εξηγεί και ο ίδιος ήρθε μετά από παρόρτυνση της αδελφής του.