PING PONG: Κόσμος πάει κι έρχεται αλλά τα παθήματα έγιναν άραγε μαθήματα;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

PING Ανοικτές παραμένουν οι τρύπες στο πρόγραμμα του OPEN στην ενημέρωση: στην πρωινή ενημερωτική ζώνη τις καθημερινές αλλά και τα Σαββατοκύριακα και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων μετά την αποχώρηση των Ακη Παυλόπουλου, Φαίης Μαυραγάνη αλλά και Γιάννη Παπαδόπουλου. Και πάνω που αναζητούμε τα ονόματα που θα στελεχώσουν το κανάλι στα παραπάνω νευραλγικά πόστα έρχεται το όνομα της Ινας Ταράντου να φουντώσει και πάλι το μεταγραφικό τοπίο. Οχι η Ινα δεν έρχεται στο OPEN από την ΕΡΤ την νέα σεζόν για να ενταχθεί στο ενημερωτικό κομμάτι και να αναλάβει μια από τις χηρεύουσες εκπομπές που υπάγονται στην ενημέρωση και τη Διεύθυνση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου. Για χάρη της, η Διευθύντρια Προγράμματος, Χρύσα Μασούρου εγκαινιάζει μια νέα απογευματινή ζώνη όπου θα εντάξει μια lifestyle εκπομπή με παρουσιάστρια την αξιόλογη και εμπειρότατη δημοσιογράφο της ΕΡΤ ουσιαστικά επαναλαμβάνοντας το πείραμα με την Μάριον Μιχελιδάκη και θέλω να πιστεύω όχι και τα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής της αλλά ούτε και το πάθημα από την εκπομπή που της έδωσαν να παρουσιάσει στο κανάλι της Παιανίας.

Ωστόσο, το εγχείρημα της Ινας είναι σαφώς λιγότερο ριψοκίνδυνο καθώς εκείνη δεν είναι μόνιμη υπάλληλος της κρατικής τηλεόρασης όπως η Μάριον Μιχελιδάκη αλλά τόσα χρόνια είναι με σύμβαση που ανά σεζόν και εκπομπή ανανεώνεται. Και όσο η ΕΡΤ αναζητά πρόσωπα εκτός ΕΡΤ για να στελεχώσει τις εκπομπές της με σαφώς πιο παχυλούς μισθούς, οι αξιόλογοι συνάδελφοι θα αναζητούν την τύχη τους στην ιδιωτική τηλεόραση θυσιάζοντας μερικές φορές, ακόμα και την μονιμότητα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η Χρύσα Μασούρου αναγνώρισε και εκτίμησε τα προσόντα κάποιων εργαζομένων στη δημόσια τηλεόραση όπως Μιχελιδάκη, Κουτρούλη, Ταράντου και θέλησε να τους πάρει μαζί της στο νέο της “μαγαζί” και αυτή φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τόσο η Μάριον όσο και η Ίνα καλούνται να κινηθούν σε θεματολογία με την οποία δεν έχουν ιδιαίτερη τριβή ενώ στην ενημέρωση δεν υπάρχουν πρόσωπα.

μαρια αναστασοπουλου

- Advertisement -

PONG Μπορεί ανακοίνωση να μην έχει έρθει ακόμα αλλά θεωρείται βέβαιη η μεταγραφή της Μαρίας Αναστασοπούλου στον ΑΝΤ1 στο πλευρό του Γιωργου Παπαδάκη. Μάλιστα το παράδοξο είναι ότι ενώ από τη συγκεκριμένη θέση έχουν περάσει ουκ ολίγοι δημοσιογράφοι στο ξεκίνημα της καριέρας τους που τους έδωσε μάλιστα και το διαβατήριο για μια λαμπρή καριέρα, η Μαρία θα επιδιώξει το αντίθετο ποντάροντας αφενός στην σιγουριά και στην σταθερή πορεία της εκπομπής και αφετέρου στο γεγονός ότι κάποια στιγμή θα αποσυρθεί ο “δάσκαλος” από την ενεργό δράση. Και κάπως έτσι πέρασαν 32 χρόνια, Μαρία μου, όπου κάποιοι περίμεναν τον Παπαδάκη να αποσυρθεί και φτάσαμε εν έτη 2022 για να είναι ακόμα στον ΑΝΤ1 και να παρουσιάζει το “Καλημέρα Ελλάδα”.

ΝΤΟΡΑ ΚΟΥΤΡΟΚΟΗ

PING Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που έγινε γνωστό ότι η Μαρία Αναστασοπούλου αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ και η Ντόρα Κουτροκόη έρχεται στο Φάληρο. Ελιωσε πολλά παπούτσια και κατανάλωσε πολλές μονάδες στα τηλέφωνα το κορίτσι αλλά τα κατάφερε. Ηταν τυχερό Ντοράκι μου εκείνο το ραντεβού με τον Δημήτρη Οικονόμου σε γνωστό εμπορικό των Βορείων Προαστίων. Και μπορεί να ακούγεται ότι η Ντόρα θα πάρει τη θέση της Μαρίας στο “Σήμερα” ωστόσο οι πληροφορίες μου λένε ότι η μεταγραφή έκλεισε όχι όμως και η εκπομπή που θα τη δούμε τη νέα σεζόν. Υπομονή λίγο…

ΚΟΥΙΖ: Ποιο πρόσωπο αποχωρεί από πρωινή εκπομπή και κανείς δεν το περίμενε; Τελικά φαίνεται ότι δεν άντεξε…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *