PING PONG: Ιστορίες τηλεοπτικής τρέλας

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
PING PONG

PING Πότε ξεκίνησε, πότε τελειώσε το “Love Island”, πότε πήγαν στο νησί, πότε έφυγαν, κανείς δεν το κατάλαβε. Αλλά μην μου πείτε η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται! Από τη μια οι καθυστερήσεις στα γυρίσματα του παιχνιδιού και οι “φτωχές” συμμετοχές, από την άλλη ο τυφώνας που έπιασε στην Τενερίφη μόλις η Ηλιάνα πάτησε το πόδι της στο νησί, δεν θέλει και πολύ να καταλάβει κανείς ότι όλα αυτά είναι σημάδια σταλμένα από τον Θεό. Μόνο στον ΣΚΑΪ δεν έλαβαν το μήνυμα και από ότι μαθαίνω σκέφτονται τώρα πως θα βγάλουν στον αέρα το ήδη ταλαιπωρημένο και στοιχειμένο χρόνια τώρα στα συρτάρια του Αμαρουσίου “Ι’ m a celebrity get me out of there” που θυμάμαι ακόμα από την εποχή Λάτσιου στον ΑΝΤ1. Αφήστε το να πάει και το παλιάμπελο εκτός αν έχετε άλλα 4,2 εκατομμύρια ευρώ για πέταμα…

PONG Από την άλλη, παραδίπλα στην Κάτω Κηφισιά και συγκεκριμένα στο STAR φαίνεται πως πήραν το μήνυμα και σκέφτονται πολύ σοβαρά να παγώσουν τα ριάλιτι (Greece’s Next Model και MasterChef) για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν μέχρι να αλλάξει ο κόσμος τηλεοπτικές συνήθειες. Το μόνο που σκέφτομαι είναι το Βικάκι και πονάει η ψυχή μου… αλλά προς το παρόν λέω να μην πω άλλα για συμπεριφορές και πρακτικές. Αλλωστε, έχω σκοπό να μην αφήσω τη στήλη να χαθεί γιατί πολύ άφησα κάποιους στην ησυχία τους.

PING Το Μουντιάλ έρχεται, το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 παγώνει ακόμα δεν ξεκίνησε. Πρωτοφανή πράγματα συμβαίνουν στο κανάλι του Αμαρουσίου και φυσικά δεν αναφέρομαι στις περικοπές στις οποίες καιρό τώρα αναφέρθηκα και αμφισβητήθηκα από το εσωτερικό του σταθμού. Δυστυχώς είχα δίκιο αγαπητοί ενδεχομένως εγώ που είμαι τόσα χρόνια στο κουρμπέτι να αγαπάω περισσότερο το κανάλι αυτό. Γιατί πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι στο κανάλι αλλάζουν οι CEO σαν τα πουκάμισα αλλά ένα ικανό στέλεχος για τον προγραμματισμό δεν έχει βρεθεί τόσα χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά να βάλει τα πράγματα σε μια τάξη.

PONG Eζησα για να δω την Τζο Λαζοπούλου καλεσμένη της Ελένης. Οχι ότι τρέχει κάτι με την γυναίκα αλλά πώς να το πω, κάποια πρόσωπα ούτε να τα κοιτάξει – ανάμεσα σε αυτά και η Κωνσταντίνα αν και για διαφορετικό λόγο – και τώρα κάθονται στον καναπέ της. Εχω αρχίσει και ανησυχώ! Βρε πώς αλλάζουν οι εποχές!

- Advertisement -

PΙNG Ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα η σειρά που ετοιμάζει για λογαριασμό του STAR ο Νίκος Κοκλώνης, ελπίζω το αποτέλεσμα να είναι ανάλογο του πρωτότυπου γαλλο- βελγικού. Μια φορά Σμαράγδα Καρύδη και Νίκος Κουρής δηλώνουν ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα. Ωστόσο, μαθαίνω ότι το αφεντικό της Barking Well Media πέρα από την ήδη συνεργασία που έχει με ALPHA, MEGA, ΑΝΤ1, εσχάτως STAR, έχει έρθει σε επαφή με ακόμα έναν παίκτη που δεν είναι άλλος από τον ΣΚΑΪ.

PONG Kαι κλείνω τη στήλη με ένα αγαπημένο κουίζ: Ποιο κανάλι αν τα πράγματα παραμείνουν ως έχουν στους πίνακες της Nielsen ετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές στο πρόγραμμά του και δη στην πρωινή ζώνη για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν; Κι όμως δεν είναι αυτό που σκέφτεστε…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *