PING PONG: Από αντίπαλες γειτόνισσες και στη μέση η Παπίλα!

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ping pong

PING Σαν να μου φαίνεται ότι υπάρχει μια ένταση το τελευταίο διάστημα και να υπάρχει ένταση στα πολιτικά πάνελ το καταλαβαίνω. Εκλογές έρχονται αλλά να υπάρχει και στα ψυχαγωγικά πάνελ και μάλιστα για την Ελίνα Παπίλα και την εκπομπή του ΑΝΤ1 δεν μπορώ να το καταλάβω. Λες και είναι η πρώτη ή η τελευταία εκπομπή που ρίχνεται από ένα τηλεοπτικό σταθμό στον λάκο με τα λιοντάρια χωρίς να υπάρχουν οι προϋποθέσεις. Λες και είναι η πρώτη φορά που ο ΑΝΤ1 κάνει μια αψυχολόγητη κίνηση μεσούσης της τηλεοπτικής σεζόν. Λες και είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που μπορεί μια εκπομπή να μην βγάλει τη σεζόν αφήνοντας στα κρύα του λουτρού ανθρώπους μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Ωστόσο, ναι είναι από τις φορές εκείνες που ξαφνικά μια τηλεοπτική εκπομπή – που αν και δεν φαίνεται να ενδιαφέρει τους τηλεθεατές ως εκπομπή, το απέδειξαν και τα ποσοστά τηλεθέασης του πρώτου ΣΚ – έχει αναχθεί σε μείζον τηλεοπτικό θέμα αντιπαράθεσης και τηλεκριτικής ακόμα και από ανθρώπους που απλά κάποιος τους ρώτησε την άποψή τους και την εξέφρασαν με τον Νίκο Μουτσινά να αναλαμβάνει υπερασπιστής της παρουσιάστριας και της εκπομπής. Σαν να μου φαίνεται ότι ο Νίκος τελευταίως έχει πολλά νευράκια και δεν θέλω να φανταστώ ότι σχετίζονται με την απόφασή του να μείνει εκτός τηλεόρασης. Αν είναι σε πειράξει τόσο, βρε Νίκο μου, μήπως να το ξαναδείς;

PONG Πάντως, ότι φτάσαμε στο σημείο ο Αντώνης Βλοντάκης να είναι ο πιο πεπειραμένος σε μια εκπομπή που βγαίνει στον αέρα είναι πραγματικά άξιο λόγου. Η Ελίνα προσπαθεί πολύ να είναι άνετη, αρεστή, ετοιμόλογη, χαμογελαστή, κοινώς το κορίτσι της διπλανής πόρτας, αλλά η εκπομπή δεν έχει ταυτότητα, χαρακτήρα. Ενα παλιακό σκηνικό με κοινό που θυμίζει την πλατό της Τατιάνας στον ΑΝΤ1 με στοιχεία μοντερνιάς που ωστόσο ο τηλεθεατής χάνεται στην μεταφράση. Ισως το μόνο σημείο που ευχαριστήθηκα ήταν η συνέντευξη με την Μαρία Αναστασοπούλου, όπου κι εκείνη έβαλε το χεράκι της.

PING Ακούω πολύ έντονα το τελευταίο διάστημα να γίνεται πολύς λόγος για το μέλλον του GNTM, το οποίο μπαίνει από ότι φαίνεται στον πάγο. Και κάπως έτσι ανέτρεξα στο ρεπορτάζ που είχαμε βγάλει στο Happy Day που έκανε λόγο για πάγωμα του εν λόγω πρότζεκτ για κάποιο διάστημα και τις διαψεύσεις που έγιναν τότε κάτω από το τραπέζι με καθόλου τυχαία δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για πανηγυρική συνέχιση του πρότζεκτ. Υπομονή χρειάζεται και η αλήθεια πάντα βγαίνει στο φως αργά ή γρήγορα. Αυτό θα πω μόνο! Αλλωστε, ως παλιά καραβάνα έχω μάθει πλέον…

- Advertisement -

PONG Εκλεισαν τόσο η Ελεονώρα Μελέτη όσο και η Δανάη Μπάρκα στο MEGA για την ερχόμενη σεζόν δίνοντας πολύ γρήγορα τέλος στο θρίλερ της πρωινής ζώνης του Μεγάλου Καναλιού και απογοητέυοντας τους τηλεοπτικούς συντάκτες που είχαν κάνει όνειρα για μεγάλες αλλαγές. Τελικά, πάλι από το αουσάιντερ θα μας έρθει η έκπληξη.

MEGA

Και κλείνω με ένα ΚΟΥΙΖ που έρχεται να ταράξει τα νερά: παρουσιάστριες πρώτης γραμμής θα χρειαστεί την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά να συνυπάρξουν στον ίδιο χώρο. Γειτόνισσες αν και σε απέναντι παραθύρια και ομολογώ ότι αν τελικά συμβεί η γειτνίαση είναι κάτι που ομοιό της δεν έχει ξαναδεί η ελληνική τηλεόραση.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *