«Παύση» ενός μήνα για όλες τις σειρές στην prime time

team
team

Σε μία ιδιότυπη συμφωνία φαίνεται ότι έχουν προχωρήσει οι ιθύνοντες των ιδιωτικών καναλιών. Πιο συγκεκριμένα σκέφτονται να διακόψουν τις σειρές που μεταδίδονται στην prime time ζώνη σε μία ιδιαίτερη στιγμή της τηλεοπτικής ζωής της χώρας.

Σύμφωνα με τη «Real Life» και τη Ναταλία Ανδρικοπούλου, οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι προκειμένου να συμφωνήσουν σε μία χάραξη κοινής στρατηγικής. Πρόκειται για τακτική που εφαρμοζόταν κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 2000, τότε που τα δεδομένα ήταν εντελώς διαφορετικά στην τηλεοπτική αγορά.

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί μετά την απόφαση για κοινή εκκίνηση της σεζόν στις 19 Σεπτεμβρίου, κάθονται ξανά στο τραπέζι.

Η συζήτηση φουντώνει λόγω και του «φρένου» που σημειώνεται στην πορεία της διαφημιστικής δαπάνης. Σύμφωνα με την αρχική πρόταση, όπως αναφέρει η «Real Life», ο ΑΝΤ1, το MEGA, το Star και ο Alpha θα σταματήσουν να μεταδίδουν σειρές, ριάλιτι και τηλεπαιχνίδια από τις 23 Δεκεμβρίου μέχρι τις 23 Ιανουαρίου.

- Advertisement -

Από τη συζήτηση έχουν εξαιρεθεί τα εορταστικά προγράμματα, όπως είναι ο ημιτελικός και τελικός του «Just the 2 of Us» που θα γίνει παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Ο ΣΚΑΪ έμεινε εκτός συμφωνίας και σχεδιάζει το «All Star Survivor», που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Δεκέμβριο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στον ΑΝΤ1 θα υπάρξει μεγαλύτερο κενό λόγω του Μουντιάλ. Η μεγάλη διοργάνωση διεξάγεται για πρώτη φορά χειμώνα αλλάζοντας όλον τον προγραμματισμό του καναλιού.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!