Παραμένει στο Open για τα επόμενα 2 χρόνια η Κατερίνα Καινούριου

Ευάννα Ζουμπούρογλου
Ευάννα Ζουμπούρογλου

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Open, Κατερίνα Καινούριου ανανέωσε το συμβόλαιο της με το κανάλι για τα επόμενα 2 χρόνια, αφού το κανάλι φαίνεται απόλυτα ικανοποιημένο από τα νούμερα τηλεθέασης.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά

Εδώ και δύο τηλεοπτικές σεζόν, μέσα από την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Open, η Κατερίνα Καινούργιου κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό, καλημερίζοντάς μας με την πιο σημαντική ευχή: Ευτυχείτε! Μια ευχή που  θα συνεχίσει να μας λέει για ακόμα δύο χρόνια.

Το Open, δύο μήνες πριν λήξει το συμβόλαιό του με την παρουσιάστρια, στα πλαίσια του σχεδιασμού του προγράμματος για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και αναγνωρίζοντας τη συμβολή της Κατερίνας Καινούργιου στη σημαντική αύξηση της τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας έως τον Ιούλιο του 2022.

- Advertisement -

Σε μια από τις πιο δύσκολες και ιδιαίτερες τηλεοπτικές χρονιές όπως αυτή που διανύουμε, η Κατερίνα Καινούργιου καταφέρνει με επιτυχία να μας ψυχαγωγεί, να μιλά στις καρδιές μας, να μας διασκεδάζει με πολλές εκπλήξεις, αλλά και να φιλοξενεί αγαπημένα και δημοφιλή πρόσωπα στην πιο διαδραστική και ξεχωριστή πρωινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Και τα καλύτερα έρχονται!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *