Κάθε Παρασκευή και Σάββατο η Πάολα και ο Νότης Σφακιανάκης ξεσήκωναν την νυχτερινή Αθήνα τραγουδώντας αγαπημένες επιτυχίες στο Γκάζι Live. Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια επέλεξε να δημοσιεύσει την παρακάτω φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να ενημερώσει τον κόσμο που την ακολουθεί, πως αποχωρεί από το σχήμα διακόπτοντας την συνεργασία με τον Νότη Σφακιανάκη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στη λεζάντα της φωτογραφίας γράφει: «Με μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αποχωρώ από το Γκάζι Live δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης, παρόλη τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που συνεχίζει να έχει. Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τη συμπεριφορά και τις “ιδιοτροπίες” του κυρίου Σφακιανάκη. Είναι η πρώτη (και ελπίζω η τελευταία) φορά που δεν τελειώνω μία σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη και χαρούμενη για όσα πέρασα μαζί του..», αναφέρει η κορυφαία λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της και καταλήγει: “ευχαριστώ την επιχείρηση Μαροσούλη για την άψογη συνεργασία και όλη την αγάπη και τη στήριξη που μας έδωσε και τους 120 εργαζόμενους που είναι πλέον 120 νέοι φίλοι μου!».

Είναι σημαντικό να υπενθυμίσουμε πως και ο Γιώργος Παπαδόπουλος μια ημέρα πριν την προγραμματισμένη πρεμιέρα επέλεξε να αποχωρήσει από το σχήμα αναρτώντας μια φωτογραφία με τον ίδιο δίπλα στην Πάολα. Μεταξύ άλλων αναφέρει στη λεζάντα : “..Δυστυχώς, χθες βράδυ, δύο μόλις μέρες πριν από την πρεμιέρα μας, ενημερώθηκα από τον μαέστρο ότι ο Νότης Σφακιανάκης αποφάσισε να κόψει το δεύτερο μου πρόγραμμα- κάτι, ωστόσο, που είχαμε συμφωνήσει εξαρχής. Εξεπλάγην και απογοητεύτηκα ταυτόχρονα – προσπάθησα να μην θυμώσω και να παραμείνω ψύχραιμος…”. Πάντως μέχρι στιγμής ούτε ο Νότης Σφακιανακης αλλά ούτε και η επιχείρηση έχουν δώσει τη δίκη τους απάντηση. Το tinamess.gr παρακολουθεί το ρεπορτάζ και πολύ σύντομα θα σας ενημερώσει…