Τη Δευτέρα το βράδυ λίγο μετά τις 21:30 οργανώθηκε ένα πάρτυ από τους φίλους του Διευθύνοντα Συμβούλου των Θεατρικών Σκηνών Πάνου Κατσαρίδη με αφορμή την υποψηφιότητα του ως δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδα με τον συνδυασμό του Δημάρχου κ. Γιώργου Παπανικολάου αλλά και με αφορμή τα γενέθλια του.

Το πάρτυ πραγματοποιήθηκε στο Blends της Γλυφάδας ενώ ήταν πολλοί εκείνοι οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους τον Πάνο Κατσαρίδη προκειμένου να του ευχηθούν “Με τη Νίκη” όπως γράφει και η τούρτα που του ετοίμασαν.  Ο Πάνος Κατσαρίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γλυφάδα και ξέρει την πόλη του καλύτερα από τον καθένα, κι αυτός είναι και ο λόγος που χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση του Δημάρχου κ. Γιώργου Παπανικολάου. Στόχος του είναι να κάνει την Γλυφάδα ακόμη ωραιότερη και λειτουργική, για το μέλλον μικρών και μεγάλων, και ν α προσφέρει ελπίδα – στήριξη – φροντίδα- χαρά και χαμόγελα.

Το παρών στο παρτυ έδωσαν ο ιδιοκτήτης των Θεατρικών Σκηνών Γιάννης Κεντ, ο Δήμαρχος της Γλυφάδας κος Γιώργος Παπανικολάου, η Φαίη Σκορδά, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Κώστας Σπυρόπουλος με την Χριστίνα Πολίτη, η Μαρία Κορινθίου με τον Γιάννη Αιβάζη, ο Μέμος Μπεγνής, ο Γιώργος Γιαννιάς, η Χρύσπα, ο Σόλων Τσούνης, η Αποστολία Ζώη, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Ζέτα Δούκα, η Νίνα Λοτσάρη, η Άννα Ανδριανού, η Γκέλλη Γαβριήλ, η Μαίρη Βιδάλη, η Μπέσσυ Αργυράκη, η Μάρα Μειμαρίδη, η Μαρία και Λένα Ψαθά, ο Πέτρος Ζούλιας, ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, η Βίκυ Κάβουρα, Γιώργος Βάλαρης, η Βίκυ Κουλιανού και πολλοί άλλοι.