Πάνος Καλίδης: Sold out διήμερο πρεμιέρας με Θανάση Βασιλάκο στο «Bodega» και με επώνυμες παρουσίες (εικόνες)

team2
team2

Τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο, προκλήθηκε το αδιαχώρητο, με το κέφι του κόσμου, να εκτοξεύεται στα ύψη.

Με τεράστια επιτυχία, ξεκίνησε το ανανεωμένο πρόγραμμα του Bodega, με τον Πάνο Καλίδη, στα ηνία της διασκέδασης, και μαζί του τον Θανάση Βασιλάκο, αλλά και ένα επιτελείο ταλαντούχων ερμηνευτριών, που ανέβασαν ψηλά το θερμόμετρο της διασκέδασης, από το πρώτο κιόλας διήμερο της πρεμιέρας τους.

Τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο, προκλήθηκε το αδιαχώρητο, με το κέφι του κόσμου, να εκτοξεύεται στα ύψη.

Ο μοναδικός διασκεδαστής Πάνος Καλίδης, στα καλύτερά του, έδωσε όλο του το είναι onstage, με το γλέντι και τον λουλουδοπόλεμο, να έχουν την τιμητική του, και τους θαμώνες, να τον αποθεώνουν.

- Advertisement -

Αντίστοιχα με την σειρά του, ο Θανάσης Βασιλάκος, κέρδισε για μία ακόμη φορά το στοίχημα, παρουσιάζοντας ένα non stop πρόγραμμα.

Εκρηκτική στο show της, η Ανχελίτα, μοναδική και η λαϊκή ερμηνεύτρια Μαρία Κίου, εντυπωσιακή η Γεωργία Τουμαντζή, ενώ η dj Μαριλίτα, έβαλε «φωτιά» στα decks.

Το λαμπερό παρών τους στην πρεμιέρα, έδωσαν αρκετοί επώνυμοι φίλοι του Πάνου Καλίδη, ανάμεσά τους, ο Άρης Σοϊλέδης, που γιόρτασε και τα γενέθλιά του, αλλά και ο επιχειρηματίας Κώστας Πηλαδάκης, με την σύντροφό του, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, σε μία σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση, που διέψευσε και τις φήμες χωρισμού τους.

Ο Πάνος Καλίδης, μαζί με τον Θανάση Βασιλάκο, και όλο το επιτελείο τους, κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο, απέδειξαν πως θα είναι οι πρωταγωνιστές της διασκέδασης, στο hot spot του Περιστερίου, το Bodega!

3
5
4
1
2
6
8
7
11
10
9

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!