Πάνω από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές παρακολούθησαν το δεύτερο, συγκλονιστικό επεισόδιο του «Maestro

team
team

Πάνω από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές παρακολούθησαν με κομμένη την ανάσα το δεύτερο, συγκλονιστικό επεισόδιο του «Maestro»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης συνέχισε να ξετυλίγει με δεξιοτεχνία την ιστορία της μικρής κοινωνίας των Παξών και έθιξε με ανατριχιαστικό ρεαλισμό επίκαιρα κοινωνικά ζητήματα.

Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς παρέμεινε στην κορυφή της τηλεθέασης σημειώνοντας 29,7% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 28,7% στο σύνολο του κοινού. Σε νεαρές γυναίκες, η τηλεθέαση εκτοξεύτηκε, αγγίζοντας το 61,7%. Υψηλή ήταν και η κάλυψη, που ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Οι χρήστες των social media υποκλίθηκαν στο ερμηνευτικό ταλέντο των ηθοποιών, στην εικαστική αρτιότητα της παραγωγής αλλά και στη μοναδική ευαισθησία του σεναρίου γύρω από κοινωνικά φαινόμενα και παθογένειες.

- Advertisement -

Η συνολική απήχηση του «Maestro» στα social media ξεπέρασε τους 6,5 εκατ. μοναδικούς χρήστες. Χθες το βράδυ, το #Μaestro ήταν πρώτο trend στο Twitter καθ’ όλη τη διάρκεια της μετάδοσης του επεισοδίου.

To πρώτο επεισόδιο του «Maestro», ήδη σε μία εβδομάδα, έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 500.000 προβολές στο megatv.com και το Mega play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA. Το δεύτερο επεισόδιο ανέβηκε στο megatv.com και σε λιγότερες από 10 ώρες το έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 80.000 χρήστες.

Το πρώτο επεισόδιο του «Μaestro» Podcast ξεπέρασε ήδη τις 270.000 ακροάσεις σε μία εβδομάδα. Tο δεύτερο επεισόδιο στο οποίο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και ο Ορέστης Χαλκιάς συζητούν όλα τα παρασκήνια, ανέβηκε μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου και ακολουθεί την ίδια εντυπωσιακή πορεία. Το podcast βρίσκεται στην κορυφή των Charts των δημοφιλέστερων πλατφορμών ήχου. Μπορείτε να ακούσετε τα επεισόδια του «Μaestro» Podcast στο megatv.com, στο Spotify αλλά και στα Apple και Google podcasts.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *