«Παγώνει» το Rouk Zouk Special με τη Ζέτα Μακρυπούλια

team
team

Πρεμιέρα έκανε χθες, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, το Rouk Zouk Special, με τη Ζέτα Μακρυπούλια να υποδέχεται στο πλατό τους καλεσμένους της που παίζουν με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Αν και το Rouk Zouk Special σημείωσε τηλεθέαση που αποδεικνύει ότι πολλοί τηλεθεατές το χάρηκαν, τελικά όλα δείχνουν ότι θα μπει στον «πάγο». Ο κύριος λόγος είναι ότι σύντομα ο ΑΝΤ1 θα ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου που σημαίνει ότι το Rouk Zouk Special θα σταματήσει λόγω μετάδοσης αγώνων την ώρα προβολής του τηλεπαιχνιδιού. Ωστόσο την ίδια περίοδο, δηλαδή από τον επόμενο μήνα, η Ζέτα Μακρυπούλια θα ξεκινήσει πρόβες για την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Μια νύχτα στην Επίδαυρο», οπότε θα έχει περιορισμένο χρόνο για γυρίσματα, κάτι που το γνώριζαν στον ΑΝΤ1.

Επίσης η παράσταση σε κείμενο των Λένας Κιτσοπούλου, Γιάννη Αστερή και Νίκου Καραθάνου που υπογράφει και τη σκηνοθεσία, είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στη σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη» του Θεάτρου REX στις 16 Φεβρουαρίου, κάτι που θα δυσκολέψει την παραγωγή επεισοδίων του τηλεπαιχνιδιού.

Ωστόσο και οι δύο πλευρές, παρουσιάστρια και σταθμός, προσπαθούν να το ρυθμίσουν ώστε να το… ξεπαγώσουν όσο πιο σύντομα γίνεται, γνωρίζοντας ότι οι τηλεθεατές έχουν αγαπήσει και το Rouk Zouk Special όσο και το καθημερινό, το Rouk Zouk.

- Advertisement -

Πάντως, αξίζει να αναφέρω ότι στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου θα πρωταγωνιστήσουν πολλοί γνωστοί και καταξιωμένοι ηθοποιοί, που με αλφαβητική σειρά είναι: Χάρις Αλεξίου, Θανάσης Αλευράς, Βασιλική Δρίβα, Γιώργος Ζιάκας, Νίκος Καραθάνος, Έμιλυ Κολιανδρή, Γιάννης Κότσιφας, Ιωάννα Λατουσάκη, Χρήστος Λούλης, Ζέτα Μακρυπούλια, Ιωάννα Μαυρέα, Ηλέκτρα-Αποστολία Μπαρούτα, Κώστας Μπερικόπουλος, Ιωάννα Μπιτούνη, Πάνος Παπαδόπουλος, Έλλη Πασπαλά, Άγγελος Τριανταφύλλου, Γιώργος Φασολάς, Δανάη-Αρσενία Φιλίδου, Γαλήνη Χατζηπασχάλη.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *