Παγιδευμένοι – Τι θα δείτε στα επεισόδια Δευτέρας 29/1 & Τρίτης 30/1!

team
team

Στον ΑΝΤ1 κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:30 “έρχονται” οι “Παγιδευμένοι” με νέα συγκλονιστικά επεισόδια.

Τι θα δούμε αυτή τη βδομάδα:

Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, οι ανακρίσεις για την εύρεση του δολοφόνου του Άκη συνεχίζονται από τον Δημήτρη και τον Ανδρέα, που έχουν και οι δυο εμπλεκόμενα συγγενικά τους πρόσωπα στην υπόθεση.

Η Άννα δεν μπορεί να πιστέψει ότι οι δικοί της άνθρωποι έκρυβαν ένα τόσο μεγάλο μυστικό και φαίνεται αποφασισμένη να μην τους συγχωρήσει.

- Advertisement -

Ο έρωτας του Σταύρου και της Αγγελικής δοκιμάζεται μετά από την ατυχή πρόταση γάμου.

Η αποκάλυψη που κάνει ο Γεράσιμος στον Σπύρο για τη Μελίνα και τον μικρό Μιχαήλ οδηγεί τον Σπύρο να τον διώξει από το σπίτι.

Ο Θοδωρής ακολουθεί τον παππού του και μαθαίνει το μυστικό που κρύβει τόσον καιρό.

Οι σχέσεις των δύο οικογενειών δοκιμάζονται περισσότερο, με τη λύση της υπόθεσης της δολοφονίας του Άκη να πλησιάζει όλο και πιο κοντά.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 30 Ιανουαρίου θα δούμε:

Η έρευνα για την εξαφάνιση της γυναίκας και της κόρης του Φαίδωνα συνεχίζεται από την Αγγελική.

Η κατάθεση της νύφης του Φαίδωνα φαίνεται να είναι το κλειδί της υπόθεσης, μόνο που τελικά θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Οι καταιγιστικές αποκαλύψεις σχετικά με τη δολοφονία του Άκη θα εξοργίσουν την Άννα, αλλά θα σταθεί δίπλα στην οικογένειά της ως συνήγορος υπεράσπισης.

Η Αστυνομία βρίσκεται πια στα ίχνη τους και η σύλληψή τους είναι μονόδρομος. Η ομολογία, όμως, του ενός πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία. Ο πραγματικός ένοχος ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *