Παγιδευμένοι: Διεκόπη το γύρισμα μετά από σκηνικό με πρωταγωνιστή της σειράς

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ

Με ένα πολύ περίεργο συμβάν ήρθαν αντιμέτωποι σήμερα το πρωί θαμώνες ενός μαγαζιού στα Βόρεια Προάστια όταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 “Παγιδευμένοι” έγιναν μάρτυρες ενός έκρυθμου σκηνικού ανάμεσα ενός εκτός των πρωταγωνιστών της σειράς με μεγάλο γκελ στο γυναικείο κοινό με κάποιον από τους παρευρισκόμενους στο μαγαζί.

Συγκεκριμένα, το γύρισμα σε γνωστή καφετέρια – εστιατόριο έγιναν παρουσία θαμώνων καθώς το μαγαζί λειτουργούσε κανονικά. Τότε κάποιος σήκωσε το κινητό να καταγράψει τον γνωστό πρωταγωνιστή, γεγονός που έγινε αντιληπτό από τον ίδιο με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλος και να αρχίσει τις φωνές και τα γαλλικά ενώπιον συνεργείου, θαμώνων αλλά και των ανθρώπων του μαγαζιού που έπαθαν σοκ από τη συμπεριφορά του και δεν ήξεραν τι να κάνουν και τι να πουν. Εκείνος  μέσα στο παραλήρημά του άρχισαν να λέει μεταξύ άλλων γαλλικών: “Τι είμαστε π@@@νες να μας καταγράφετε με την κάμερα!” και άλλα παρόμοια, ενώ ήταν τέτοιος ο διαπληκτισμός που όχι μόνο διεκόπη το γύρισμα αλλά άδειασε και το μαγαζί από τς φωνές του.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος ηθοποιός δημιουργεί θέμα για κάτι ανάλογο καθώς η πιάτσα βοά για το πόσο περίεργος είναι.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *