Οριστικό φινάλε για το “Στην υγειά μας ρε παιδιά”. Η επιβεβαιωση και ο ρόλος του ΣΚΑΪ στην απόφαση αυτή

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Αυλαία ρίχνει οριστικά το “Στην υγειά μας ρε παιδιά” μετά από 17 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας όπως ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε πριν από λίγο στα social media επιβεβαιώνοντας κατά μια έννοια το ρεπορτάζ μου στο tinasmess.gr από τον Μάρτιο κιόλας. Και λέω κατά μια έννοια γιατί ο ΣΚΑΪ είχε δηλώσει ρητά όπως με αυτές τις συνθήκες και χωρίς αλλαγές στην εκπομπή δεν υπήρχε περίπτωση να ανανεώσει το συμβόλαιο του παρουσιαστή. Φυσικά, όλο αυτό το διάστημα υπήρξαν διάφορα δημοσιεύματα που μιλούσαν είτε για συνέχιση της εκπομπή στον ΣΚΑΪ ακόμα και για μεταγραφή σε άλλο κανάλι. Τίποτα από όλα αυτά…

Βλέποντας την κούραση του κόσμου που δεν ανταποκρίθηκε καθόλου φέτος βουλιάζοντας την εκπομπή στα μονοψήφια αλλά και προφανώς την δική του καθώς παρουσίασε μια εκπομπή εντελώς διεκπεραιωτικά και αφημένη εντελώς στη μούχλα και τη σκόνη που άφησαν πίσω τους τα 17 χρόνια που έχουν περάσει από τότε που για πρώτη φορά βγήκε στον αέρα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος πήρε την μεγάλη απόφαση όπως γράφει ο ίδιος να περάσει το “Στην υγειά μας ρε παιδιά” στην ιστορία αλλά όχι στη λήθη.

Μάλιστα, από ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω ο ΣΚΑΪ είχε ζητήσει από πέρσι να γίνουν αλλαγές στην εκπομπή οι οποίες ουδέποτε έγιναν με αποτέλεσμα η εκπομπή να βουλιάξει ακόμα περισσότερο στην ανυπαρξία. Για τον λόγο αυτό, δεν είχε πρόθεση και να ανανεώσει το συμβόλαιο με τον παρουσιαστή φέτος, ο οποίος μάλιστα πριν από δυο χρόνια και ελέω Survivor είχε βάλει ως όρο στο συμβόλαιο ότι η εκπομπή θα προβάλλεται μόνο Σάββατο.

Διαβάστε όσα έγραψε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για το τέλος της εκπομπής του:

- Advertisement -

Aξίζει να σημειωθεί ότι η εκπομπή βγήκε στον αέρα στις 16 Οκτωβρίου 2004 όπου και προβαλλόταν έως το κλείσιμο της ΕΡΤ, το καλοκαίρι του 2013. Από το 2013-2017, η εκπομπή παρουσιαζόταν από το κανάλι Alpha. Από το 2017 η εκπομπή μεταδίδεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *