Ορφέας Παπαδόπουλος – «Μου έχει λείψει πάρα πολύ η τηλεόραση. Δεν είναι επιλογή μου…»

team
team

Με αφορμή την παράσταση «Κατά φαντασίαν ασθενής» μίλησε ο Ορφέας Παπαδόπουλος στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του απουσία για αρκετό καιρό καθώς και την υπόθεση του συναδέλφου του, Δημήτρη Λιγνάδη.

Γιατί έχουμε καιρό να σε δούμε τηλεοπτικά; Αποτελεί επιλογή σου ή δεν σου έχει γίνει κάποια πρόταση;

Δεν είναι επιλογή μου. Μου έχει λείψει πάρα πολύ η τηλεόραση. Είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις και πέρυσι και φέτος οι οποίες τελικά δεν ευδοκίμησαν. Η τηλεόραση δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για να είσαι μέρος της αλλά πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα ξανά κάνω κάτι τηλεοπτικά.

Ο Λιγνάδης καταδικάστηκε για δυο βιασμούς παρ’ όλα αυτά αποφυλακίστηκε την ίδια μέρα. Πες μου τη γνώμη σου για όλο αυτό…

- Advertisement -

Σοκ. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό το πράγμα. Οι νόμοι που έχουν φτιαχτεί δεν ξέρω τι εξυπηρετούν τελικά. Θεωρώ ότι είναι απαράδεχτο αυτό που συνέβη αλλά σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι στο σημείο που έχουμε φτάσει μέσα από το metoo, όσο τελικά και να νιώθουμε ότι αστοχήσαμε γιατί θεωρήσαμε δεδομένο ότι θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες από τη δικαιοσύνη, μπορώ να πω ότι ένα λιθαράκι έχει μπει. Δεν είναι ευχάριστο, δεν είμαι νομικός, ούτε δικαστής αλλά με αφήνει άφωνο όλο αυτό.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *