OPEN: Οι τρεις αποχωρήσεις που “αδειάζουν” το κανάλι

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
OPEN

Μπορεί οι βασικές ζώνες της ψυχαγωγίας να παραμένουν στη θέση τους, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα πάντα, αφού τόσο η Μπέττυ Μαγγίρα όσο και η Ελένη Τσολάκη συνεχίζουν για 2η σεζόν στο OPEN, ωστόσο τα κενά στην ενημέρωση μεγαλώνουν όσο μάλιστα φτάνουμε στο τέλος της φετινής και πιο δύσκολης και ανταγωνιστικής τηλεοπτικής σεζόν.

Πρώτο κενό είναι αυτό στην πρωινή ενημερωτική ζώνη που προκύπτει με την αποχώρηση του Ακη Παυλόπουλου στο τέλος της σεζόν τόσο από την εκπομπή “Ωρα Ελλάδος” όσο και από το OPEN. Μάλιστα, μια από τις σκέψεις που έχει πέσει στο τραπέζι είναι από του χρόνου η ζώνη να χωριστεί και πάλι στα δυο με δυο χωριστές εκπομπές από τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να βγαίνει στον αέρα νωρίτερα. Ετσι, η μια εκπομπή θα καλύπτει το 05.00 με 07.30 περίπου και με έναν πρόχειρο υπολογισμό και η δεύτερη το 07.30 με 10.00. Ωστόσο, αυτό που δεν είχαν υπολογίσει τα στελέχη του σταθμού όταν έριχναν στο τραπέζι την εν λόγω ιδέα είναι η δυσκολία να βρουν παρουσιαστές. Κι αυτό γιατί μέχρι στιγμής η μόνη που παραμένει είναι η Ευλαμπία Ρέβη και μετά το απόλυτο κενό καθώς παράλληλα με το κανάλι της Παιανίας και ο ΣΚΑΪ έχει βγει τη γύρα αναζητώντας παρουσιαστές για την ενημερωτική του ζώνη.

Φαίη Μαυραγάνη

Το δεύτερο μεγάλο κενό αφορά στη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Η Φαίη Μαυραγάνη όπως άλλωστε σας έχω ξαναγράψει έχει από καιρό δώσει τα χέρια με τον ΑΝΤ1 για την πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου με αποτέλεσμα το OPEN να χάνει το τελευταίο μεγάλο χαρτί του μετά το περσινό μεγάλο κύμα αποχωρήσεων – με Καινούργιου και Χρηστίδου – που στοίχισε στο κανάλι ανεπανόρθωτα. Και εκεί δεν υπάρχει φως αναφορικά με την αντικατάσταση με κάποια στελέχη του σταθμού να θεωρούν ότι υπάρχει χρόνος αφού ακόμα η σεζόν δεν έχει τελειώσει.

- Advertisement -

Και επειδή συνήθως τα κακά τριτώνουν, όπως λέει και ο σοφός λαός, το ίδιο φαίνεται πως θα συμβεί και στη συγκεκριμένη περίπτωση με μια τρίτη αποχώρηση να συμπληρώνει το παζλ για φέτος. Πρόκειται για τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τοξ τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για να παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο του Σαββατοκύριακου. Αν και ακόμα δεν έχει κλείσει κάτι, ωστόσο, ο γνωστός ανκορμαν έχει δεχθεί κρούση από το αντίπαλο κανάλι που σίγουρα δεν του είναι αδιάφορη.

Και ενώ περσι ήταν η χρονιά να αδειάσει το κανάλι από παρουσιάστριες της ψυχαγωγίας φέτος την τιμητική της έχει η ενημέρωση ωστόσο το εγχείρημα της κάλυψης των κενών που δημιουργούνται γίνεται κάθε μέρα και πιο δύσκολη λόγω αυξημένου μεταγραφικού ανταγωνισμού αλλά και ενδιαφέροντος. Μεγάλο ρόλο παίζει και η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το τελευταίο διάστημα το κανάλι αφενός λόγω χαμηλού μεριδίου τηλεθέασης αφετέρου λόγω οικονομικής στενότητας και αναμονής εξελίξεων αναφορικά με τα σχέδια εξαγοράς σημαντικού ποσοστού του.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *