Μπορεί τα ποσοστά να μην είναι αυτά που είχαν υπολογίσει αλλά μέχρι στιγμής ο Ιβάν Σαββίδης φαίνεται να στηρίζει Ελλη Στάη και όλο το ενημερωτικοαθλητικό κομμάτι του σταθμού στο οποίο ποντάρει πολλά. Μάλιστα, αυτά ήταν μερικά από τα μηνύματα που θέλησε να περάσει το μεγάλο αφεντικό στη συνάντηση που είχε με στελέχη και δημοσιογράφους πριν από δυο μέρες στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, όταν έκανε επίσκεψη. Σήμερα, μάλιστα, το κεντρικό δελτίο του OPEN θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Οχι δεν πρόκειται για τεστ και πειραματισμούς, αλλά απόψε το κανάλι παρουσιάζει την πρώτη του μεγάλη δημοσκόπηση με τη βοήθεια της ALCO και όπως ανακοινώθηκε και επισήμως το δελτίο με την Ελλη Στάη θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια, θα ξεκινήσει δηλαδή στις 19.00 και θα ολοκληρωθεί στις 20.45.

Ο Κώστας Παναγόπουλος παρουσιάζει την πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση του OPEN και της ALCO. H ακτινογραφία των ψηφοφόρων και οι προσδοκίες τους για την επόμενη ημέρα των εκλογών. Τι κυβέρνηση θέλουν, πόσο θα
επηρεάσουν την ψήφο τους τα μέτρα που έχει ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός. Η διαφορά ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία και η εικόνα της βουλής μετά από τις επόμενες εκλογές.