OPEN: Hρθε η ώρα του απολογισμού για τη νέα διοίκηση και ενίοτε του αποχωρισμού

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
OPEN

Ενας χρόνος με τo νέo διοικητικό σχήμα συμπληρώνεται οσονούπω στο OPEN και φαίνεται πως ήρθε η ώρα του απολογισμού και του ταμείου… Και επειδή το ταμείο όχι μόνο είναι μείον είναι πολύ μείον σε σχέση με ένα χρόνο πριν – ενώ έχουν δαπανηθεί πολύ περισσότερα χρήματα αλλά και το τηλεμερίδιο του σταθμού είναι ακόμα πιο χαμηλά – πιο χαμηλά και από την ΕΡΤ πλέον – η ώρα των σκληρών αποφάσεων είναι γεγονός.

Αλλωστε, η ιδιοκτησία παρέδωσε τα κλειδιά στους διοικούντες τον Γιάννη Λάτσιο, την Χρύσα Μασούρου και λοιπούς δειχνοντας απεριόριστη εμπιστοσύνη αναμένοντας όμως αποτελέσματα και καλύτερες μέρες οι οποίες όμως δεν ήρθαν, ενώ το κανάλι πλέον φιγουράρει στις τελευταίες θέσεις. Και μπορεί κάποιοι να διέδιδαν ότι η ιδιοκτησία είναι ευχαριστημένη καθώς φιλοδοξεί πρωτίστως την αλλαγή του περιεχομένου και πως η ποιότητα θέλει θυσίες, αλλά να σας θυμίσω ότι ακόμα και η ΕΡΤ που μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις κινήθηκε πιο εμπορικά ενώ όταν κάτι δεν έχει απήχηση το κόβει.

Ολα δείχνουν λοιπόν ότι ο Νοέμβριος θα είναι ο δυσκολότερος μήνας καθώς αφενός τα στελέχη πρέπει να παραδώσουν τον απολογισμό του πρώτου έτους αφετέρου γιατί πρέπει να κλειστούν και τα μπάτζετ για τον χρόνο που έρχεται, ένας χρόνος που δεν θα μοιάζει σε τίποτα με τον προηγούμενο όπως λένε οι πληροφορίες μου αφού το β’ μέρος της τηλεοπτικής σεζόν θα μπει με λιγότερες εκπομπές και σειρές αλλά και κάποια στελέχη στο σπίτι τους.

Και όλα δείχνουν ότι το κόψιμο της εκπομπής της Ινας Ταράντου “Εμείς” ήταν μόνο  αρχή κι ας διερύγνυαν κάποιοι τα ιμάτιά τους ότι δεν πρόκειται να συμβεί αυτό γιατί εκπομπή χαίρει της στήριξης της διοίκησης με τη μόνη διαφορά ότι η διοίκηση πλέον δεν έχει τη στήριξη της ιδιοκτησίας λόγω των τρεχουσών αποτελεσμάτων.

- Advertisement -

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, την ίδια τύχη με την Ινα δυστυχώς φαίνεται ότι θα έχει και η Μάριον Μιχελιδάκη – εκτός πάντα συγκλονιστικού απροόπτου που εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να συμβεί. Μάλιστα, στο στόχαστρο βρίσκονται και όλα τα υπόλοιπα πρότζεκτ που φέρουν την υπογραφή της Χρύσας Μασούρου και σημειώνουν ποσοστά τηλεθέασης χαμηλότερα κι από της ΕΡΤ όπως η “Λάβα”, το “Ο,τι αγαπώ” με τον Γιάννη Μπέζο,  η “Δική μας οικογένεια” ακόμα και το “Κόκκινο Ποτάμι”. Eυτυχώς που υπάρχει ο “Ερωτας φυγας” για να σώσει το γόητρο, αλλά και το OPEN Weekend της Ελένης Τσολάκη και η Μπέττυ Μαγγίρα – οι δυο τελευταίες είχαν κλειστεί με την προηγούμενη διοίκηση – που μέσα στη γενικότερη μαυρίλα αποτελούν όαση!

Η ίδια βρίσκεται ένα βήμα πριν την έξοδο από το κανάλι με τις φήμες στο εσωτερικό του καναλιού να πληθαίνουν μέρα με την ημέρα για την αποχώρησή της. Και όλα αυτά την ίδια ώρα που επίσης άλλες φήμες και ρεπορτάζ θέλουν την Ιωάννα Μαλέσκου να αναλαμβάνει την μεσημεριανή ζώνη του OPEN, κάτι που μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσει με την ιστορία του καλοκαιριού με τις διαρροές για την ωραία της Κρήτης να επαναλαμβάνεται, αποδεικνύοντας ότι τελικά κάποιοι ή κάποιες δεν βάζουν μυαλό με τίποτα!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *