ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ονόματα έκπληξη στο “Δικαστήριο της μόδας” της Μπακοδήμου. Τα “ναι”, τα “όχι” και οι απαιτήσεις

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Για το “Δικαστήριο της μόδας” ετοιμάζονται πυρετωδώς στο ΟPEN. Η Μαρία Μπακοδήμου μάλιστα φέτος θα έχει διπλό ρόλο στο κανάλι. Από τη μια το τηλεπαιχνίδι “Όλοι για έναν” ππου θα βγει την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου στο κανάλι στις 20.00 αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και από την άλλη το ριάλιτι μόδας, που θυμίζει πολύ το “My style rocks” το οποίο πάει για Νοέμβριο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφοφίες, πέρα από τη Μαρία Μπακοδήμου και ο Στέλιος Κουδουνάρης έχει πει το ναι στο σόου. Μάλιστα, ζήτησε τα διπλά χρήματα από όσα αρχικά του είχαν προτείνει και από ότι φαίνεται τα αποδέχτηκαν ή τα βρήκαν κάπου στη μέση για να θεωρείται σίγουρη η συμμετοχή του.

Παράλληλα, πρόταση είχε δεχθεί και ο Χάρης Χριστόπουλος που μαζί με τον Στέλιο Κουδουνάρη ήταν μαζί στο πρώτο “My style rocks”, αλλά δεν την αποδέχθηκε. Επίσης, προσέγγισαν τη Νατάσα Καλογρίδη, τον ένα εκ των Miro, τον Γιάννη Ράπτη αλλά και την Χρυσάνθη Κιτσινέλη, η οποία έχει ξανακάνει τηλεόραση συμμετέχοντας στα “Καλημερδούδια” του MEGA και εχοντας αφησει το στιγμα της στην εκπομπη μετά από ένα περιστατικό με την Μαρία Κορινθίου. Η παραγωγή ανήκει στον Νίκο Κοκλώνη ενώ η Ελενα Κατραβά έχει ενεργό συμμετοχή στην εταιρεία Κοκλώνης Media που επιμελείται διάφορα τηλεοπτικά πρότζεκτ.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *