Όπως σας ενημερώσαμε εδώ στο tinasmess η 6η τηλεοπτική άδεια δόθηκε στην εταιρεία ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ από την ΕΣΡ με επίσημη ανακοίνωση, και η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για αρχές του Οκτώβρη καθώς οι πιέσεις από τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ασφυκτικές.
Όπως καταλαβαίνετε τρέχουν και δεν φτάνουν προκειμένου μέσα στις επόμενες μέρες να ολοκληρωθεί ο βασικός κορμός του προγράμματος του σταθμού ώστε να μπει δυναμικά στο παιχνίδι του ανταγωνισμού.
Πέρα από την ενημέρωση, όλα δείχνουν πως στο πρόγραμμα του το ONE επιθυμεί να ενσωματώσει ποιοτικές αθλητικές εκπομπές τις οποίες θα αναλάβουν πρόσωπα με μεγάλη εμπειρία και στην παρουσίαση αλλά και στον σχολιασμό των αθλητικών γεγονότων.
Μάλιστα πληροφορίες θέλουν τον Αντώνη Καρπετόπουλο, ο οποίος έχει περάσει και από το Mega και από τη Nova, να αναλαμβάνει την παρουσίαση της Κυριακάτικης αθλητικής εκπομπής.
Παράλληλα, ακόμη μια αθλητική εκπομπή ετοιμάζει το κανάλι, που πιθανά να προβάλλεται κάθε Σάββατο με τον αθλητικό συντάκτη Μιχάλη Τσόχο να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του εκατοντάδες ώρες περιγραφών των σπουδαιότερων ποδοσφαιρικών γεγονότων, όπως Euro, Παγκόσμια Κύπελλα, Champions και Europa League καθώς επίσης παρουσίασε την εκπομπή “Goal χωρίς σύνορα” στο ΣΚΑΙ, η οποία κόπηκε οριστικά με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεργασία του με το κανάλι του Φαλήρου.