Ομορφο χαμόγελο… με Botox!

-

Από την Δρ. Κατερίνα Σακελλαρίου

Η υπερβολική έκθεση των ούλων κατά το χαμόγελο ή το γέλιο αποτελεί το λεγόμενο ουλώδες χαμόγελο. Όταν χαμογελάμε, αν αποκαλύπτονται περισσότερο απο 2-3 mm των ούλων, τότε μιλάμε για ουλώδες χαμόγελο. Οι περισσότεροι διαπιστώνουν αυτή την ιδιαιτερότητα στο χαμόγελο κατά τη λήψη μιας φωτογραφίας.

- Advertisement -

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Το ουλώδες χαμογελο προκύπτει απο την υπερβολική ανάπτυξη ουλώδους ιστού ή από βραχύ άνω χείλος και είναι γενετικά καθορισμένο! Υπάρχουν, ωστόσο, δυο διαφορετικοί τρόποι αντιμετώπισης.

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Επεμβατικός τρόπος: Επιμήκυνση του βραχέος χαλινού και αποκόλληση του ανελκτήρος μυός του άνω χείλους και τη ρινοπλαστική με εκτομή της ρινικής ακάνθου εάν αυτή είναι σε υπερβολική προβολή.

Μη επεμβατικός τρόπος: Με τη χρήση του botox. Tο botox, το οποίο όπως γνωρίζουμε αναστέλλει την έντονη λειτουργία των μυών στους οποίους εγχύεται, βοηθάει να χαλαρώσει το άνω χείλος και τα ούλα να φαίνονται λιγότερο κατά το χαμόγελο. Η έγχυση του φαρμάκου γίνεται σε δύο σημεία για να συμπεριλάβει τους κύριους μύες έλξης του άνω χείλους. Η διαδικασία είναι ανώδυνη και διαρκεί δευτερόλεπτα!!! Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και γρήγορα και η διάρκειά τους είναι 4-6 μήνες.

Σε άτομα, τα οποία θα ήθελαν να απαλλαγούν από αυτό το αντιαισθητικό χαμόγελο, χωρίς να υποστούν κάποια χειρουργική αισθητική παρέμβαση το botox είναι μια πολύ καλή λύση, γιατί μπορεί να βελτιώσει τόσο το gummy smile, αλλά ταυτόχρονα να δώσει και μια φρεσκάδα στην περιστοματική περιοχή.

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://drsakellariou.gr/

- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

Αγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα οδηγείται σε μια παράτολμη απόφαση

Δυνατή πλοκή, καταιγιστικές εξελίξεις, συγκλονιστικές ερμηνείες, κινηματογραφική αισθητική. Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται και αυτή την εβδομάδα με επεισόδια που...

Αγγελική: Νέα εβδομάδα με συγκλονιστικές εξελίξεις και δυο νέα πρόσωπα

Με δυο νέα πρόσωπα ξεκιναέι η εβδομάδα στην "Αγγελική". Πρόκειται για την Ναταλία Δήμου στο ρόλο της Ζωής Δημητρίου...

Aνατροπή για το “After Dark” του Γεωργαντά

Η απόλυτη τρέλα επικρατεί αυτή την περίοδο στα κανάλια σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό. Πρεμιέρες αναβάλλονται, σχήματα...

ΟPEN: Σαμπάνιες για Αρβύλα, ανησυχία για δελτίο

Mπορεί στο OPEN να ανοίγουν σαμπάνιες για την μεγάλη επιτυχία και απήχηση στο κοινό των Ραδιο Αρβύλα καθώς τα...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς