Ομορφο χαμόγελο… με Botox!

-

- Advertisment -.
- Advertisement -

Από την Δρ. Κατερίνα Σακελλαρίου

Η υπερβολική έκθεση των ούλων κατά το χαμόγελο ή το γέλιο αποτελεί το λεγόμενο ουλώδες χαμόγελο. Όταν χαμογελάμε, αν αποκαλύπτονται περισσότερο απο 2-3 mm των ούλων, τότε μιλάμε για ουλώδες χαμόγελο. Οι περισσότεροι διαπιστώνουν αυτή την ιδιαιτερότητα στο χαμόγελο κατά τη λήψη μιας φωτογραφίας.

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Το ουλώδες χαμογελο προκύπτει απο την υπερβολική ανάπτυξη ουλώδους ιστού ή από βραχύ άνω χείλος και είναι γενετικά καθορισμένο! Υπάρχουν, ωστόσο, δυο διαφορετικοί τρόποι αντιμετώπισης.

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Επεμβατικός τρόπος: Επιμήκυνση του βραχέος χαλινού και αποκόλληση του ανελκτήρος μυός του άνω χείλους και τη ρινοπλαστική με εκτομή της ρινικής ακάνθου εάν αυτή είναι σε υπερβολική προβολή.

Μη επεμβατικός τρόπος: Με τη χρήση του botox. Tο botox, το οποίο όπως γνωρίζουμε αναστέλλει την έντονη λειτουργία των μυών στους οποίους εγχύεται, βοηθάει να χαλαρώσει το άνω χείλος και τα ούλα να φαίνονται λιγότερο κατά το χαμόγελο. Η έγχυση του φαρμάκου γίνεται σε δύο σημεία για να συμπεριλάβει τους κύριους μύες έλξης του άνω χείλους. Η διαδικασία είναι ανώδυνη και διαρκεί δευτερόλεπτα!!! Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και γρήγορα και η διάρκειά τους είναι 4-6 μήνες.

Σε άτομα, τα οποία θα ήθελαν να απαλλαγούν από αυτό το αντιαισθητικό χαμόγελο, χωρίς να υποστούν κάποια χειρουργική αισθητική παρέμβαση το botox είναι μια πολύ καλή λύση, γιατί μπορεί να βελτιώσει τόσο το gummy smile, αλλά ταυτόχρονα να δώσει και μια φρεσκάδα στην περιστοματική περιοχή.

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://drsakellariou.gr/

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

Πότε τελειώνει ο “Φτερωτός Θεός” και όλα όσα θα δούμε στα τελευταία επεισόδια

Η τούρκικη σειρά του ΣΚΑΪ "Φτερωτός Θεός" είχε πολλούς θαυμαστές, ενώ εξαιτίας αυτού ο φτερωτό θεός ήρθε αυτοπροσώπως στην...

“Μεσάνυχτα”: Απόψε το τελευταίο επεισόδιο. Δείτε ποιους υποδέχεται η Ελεονώρα Μελέτη

Απόψε, η εκπομπή «Μεσάνυχτα» στον Alpha ολοκληρώνει τη σεζόν.Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται τον Τάσο Χαλκιά σε μια συνέντευξη εφ’...

Η πολυβραβευμένη ταινία “Joker” σε Α’ τηλεοπτική προβολή

Η ταινία «Joker» που σάρωσε πέρσι τις υποψηφιότητες στα μεγαλύτερα κινηματογραφικά βραβεία και συζητήθηκε όσο καμία άλλη, κάνει πρεμιέρα...

Γυναίκα Χωρίς Όνομα: Όλα όσα θα δείτε στο φινάλε αυτήν την Παρασκευή

Η δραματική καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», που μπήκε στην ζωή μας το Σεπτέμβριο του 2018 και...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς