Απόψε στις 23.00 έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του “Open Mind” με την Ελλη Στάη. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει ποδαρικό στη νέα εκπομπή της ‘Σιδηράς Κυρίας” της δημοσιογραφίας με εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Ελλη Στάη ήταν η πρώτη δημοσιογράφος που έδωσε συνέντευξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν πρωτοκατέβαινε για βουλευτής. Εκεί είχε ανακοινώσει την ενασχόλησή του με την πολιτική. Η δημοσιογραφικλή ομάδα της εκπομπής ετοίμασε ένα απόσπασμα από αυτή όπου μιλά τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφκσι Μητσοτάκη. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της ΝΔ δεν έκρυψε τη συγκίνησή του στο κομμάτι αυτό.

Από την κουβέντα ωστόσο δεν έλειψαν και τα πολιτικά: Το μεγάλο του στοίχημα για τις ευρωεκλογές, η εκτίμησή του για τις Εθνικές εκλογές, το όραμά του για την επόμενη μέρα, η πολιτική του διαδρομή τα τελευταία 16 χρόνια, αλλά και το προσωπικό κόστος.

Η συνέντευξη μαγνητοσκοπήθηκε το πρωί και φυσικά την παράσταση όπως θα δείτε στις φωτογραφίες έκλεψε το εντυπωσιακό σκηνικό. Εκεί βρέθηκε και ο Τζώνη Καλημέρης ο οποίος πέρασε από το πλατό για να χαιρετήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το κλίμα ήταν πολύ φιλικό ανάμεσα στους δυο άντρες.