Ολο το παρασκήνιο από το “κόψιμο” της Σταμάτη

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Τα πάνω κάτω έχει φέρει το “Survivor3” στον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ όπως σας ενημέρωσα και χθες (Όλες οι αλλαγές εντός και εκτός ΣΚΑΪ λόγω “Survivor”. Ο Παπαδόπουλος, το “Τατουάζ” και η ανησυχία του STAR) με αποτέλεσμα η Σάσα Σταμάτη και η εκπομπή της “Oh Lala” να μην γλιτώσουν τελικά το “κόψιμο” μεσούσης της σεζόν. 

Τι κι αν αμέσως μετά τις γιορτές την είχαν ενημερώσει ότι η εκπομπή της θα σωθεί, τελικά, δεν τα κατάφερε και το κανάλι έμεινε τελικά στον αρχικό προγραμματισμό του γιατί είναι αλήθεια ότι όλο το πορηγούμενο διάστημα υπήρχαν όχι μόνο σκέψεις γύρω απο αυτό το ενδεχόμενο αλλά και πράξεις με ματαιώσεις εξωφύλλων σε περιοδικά. Ετσι, αμέσως μετά την πρωινή σύσκεψη όπου συμμετείχαν η Εύη Κουτσαφτάκη, ο Χρήστος Κόμπος και ο Λοϊζος Ξενόπουλος ενημέρωσαν τη Σάσα Σταμάτη ότι η εκπομπή της που ζήτημα είναι να είχε βγει στον αέρα μετά τις γιορτές δυο φορές αυτό το μήνα, ότι δεν χωράει στο πρόγραμμα, κάτι που φυσικά και η ίδια είχε καταλάβει με τις συνεχείς αναβολές της.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι είχαν έναν καλό λόγο για την ίδια και προσπάθησαν να της χρυσώσουν το χάπι αναγνωρίζοντας τις προσπάθειές της όλο αυτό το διάστημα. Της είπαν λοιπόν ότι δεν πρόκειται να απολυθεί από το κανάλι, καθώς έχει σύμβαση αορίστου χρόνου, αλλά σε περίπτωση που βρει κάτι άλλο εννοείται ότι θα την αφήσουν ελεύθερη. Μάλιστα, έπεσαν στο τραπέζι και διάφορα άλλα πρότζεκτ όπως το “My style rocks 3”, ενώ η ίδια θα ήθελε πολύ να έκανε ένα late night πρόγραμμα αλλά προς το παρόν όλα αυτά είναι όνειρο απατηλό για τη δημοσιογράφο καθώς στο πρόγραμμα δεν υπάρχει ανάσα για το παραμικρό. Στη θέση του “Oh Lala” θα παίξει το “Power of love Gala” και εδώ υπάρχει ένα θέμα με το ΕΣΡ καθώς ο προηγούμενος κύκλος είχε δεχτεί διάφορες συστάσεις και δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι σε θέση να παίζει μέρα μεσημέρι. 

Μέχρι στιγμής, πάντως, κανένας από τους συνεργάτες της δεν έχει ενηημερωθεί για το κόψιμο της εκπομπής. Κάποιοι ίσως απορροφηθούν στο “Survivor Πανόραμα” και κάποιοι άλλοι φυσικά θα ακολουθήσουν το δρόμο της εξόδου, όπως γίνεται με κάθε εκπομπή που ρίχνει τίτλους τέλους.  

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *