Ολη η αλήθεια για τις “Σέρρες” του ΑΝΤ1 – Πότε θα βγει στον αέρα;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας ήρθε τις τελευταίες μέρες η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη “Σέρρες” με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο του Πάνου Νάτση, πρωταγωνιστή της σειράς. Κάτι η διαφήμιση λόγω του τραγικού γεγονότος, κάτι το βατερλό της “Φάρμας” στην πράιμ τάιμ ζώνη του ΑΝΤ1 και δεν ήθελε πολύ να ξεκινήσει η παρλαφιλολογία γύρω από το ενδεχόμενο προβολής της σειράς στο κανάλι του Αμαρουσίου και μάλιστα άμεσα, ενώ κάποιοι μίλησαν και για δεύτερο κύκλο που είναι στα σκαριά.

Ωστόσο, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές τίποτα από τα δυο δεν φαίνεται να ισχύει. Οι “Σέρρες” προορίζονται για την πλατφόρμα του ΑΝΤ1 αν και είναι ακόμα άγνωστο πότε αυτή θα βγει στον αέρα. Αφού βγει η σειρά εκεί στη συνέχεια θα προβληθεί στην ελεύθερη τηλεόραση και ουχί το αντίστροφο. Οσο για τον δεύτερο κύκλο, επίσης δεν υπάρχει ακόμα σχετική ενημέρωση από τη στιγμή που ακόμα δεν έχει βγει ο πρώτος, ο οποίος αριθμεί 12 επεισόδια. Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν πριν λίγο καιρό.

Λίγα λόγια για τη σειρά: 

Η υπόθεση έχει να κάνει με έναν νέο, ομοφυλόφιλο άνδρα που επιστρέφει στον τόπο καταγωγής του, στις Σέρρες, όταν πεθαίνει η μητέρα του. Εκεί θα συμφιλιωθεί με τον πατέρα του ο οποίος δεν είχε αντιδράσει και τόσο καλά όταν έμαθε ότι ο γιος του είναι ομοφυλόφιλος. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους πέρα από τον Γιώργο Καπουτζίδη θα δούμε τους Γιώργο Γάλλο, Πάνο Νάτση, Μαριλού Κατσαφάδου και τη Λένα Δροσάκη.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *