Σε μεγάλο πονοκέφαλο εξελίσσεται η υπόθεση της Μπάγιας Αντωνοπούλου για τον ΑΝΤ1 μετά το δημοσίευμα που πρώτο το tinamess.gr έβγαλε στη δημοσιότητα (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ολη η αλήθεια για τη σημερινή απουσία της Μπάγιας Αντωνοπούλου από το “Καλημέρα Ελλάδα”).

Η δημοσιογράφος του “Καλημέρα Ελλάδα” που έβγαλε ασπροπρόσωπο το κανάλι το καλοκαίρι με την ενημερωτική εκπομπή που παρουσίασε με τον Νίκο Ρογκάκο κάνοντας μάλιστα τους υπευθύνους να αλλάξουν το προγραμματισμό τους και να ματεώσουν την εμφάνιση του Δημήτρη Κοτταρίδη και του Ντίνου Σιωμόπουλου στο τέλος του καλοκαιριού, όπως μάλιστα αρχικά είχε ανακοινωθεί, φαίνεται να μην είναι διατεθειμένη να βάλει νερό στο κρασί της παρά τη διάθεση του Γιώργου Παπαδάκη να υποβαθμίσει το γεγονός και να ζητήσει έστω και έμμεσα συγγνώμη μέσα από τον αέρα της εκπομπής του την ημέρα των γενεθλίων της.

καλημερα ελλαδα

Οι συνεχείς προσβολές προς το πρόσωπο της νεαρής δημοσιογράφου, η απαράδεκτη συμπεριφορά του “δασκάλου” με αποκόρυφωμα τις ύβρεις πεζοδρομίου που ακούστηκαν στο πλατό το πρωί της περασμένης Τρίτης ακόμα ηχούν στα αυτιά της. Η αναρωτική άδεια, έγινε κανονική άδεια επειδή της τη χρωστούσαν από το καλοκαίρι λόγω της αλλαγής που έγινε στην παρουσίαση, σύμφωνα με την επίσημη θέση του καναλιού και ποιος ξέρει στη συνέχεια μπορεί να εξελιχθεί ακόμα και σε παραίτηση, καθώς πλέον ακόμα κι αυτό το ενδεχόμενο αφήνεται ανοικτό.

Μάλιστα, πληρορφορίες αναφέρουν ότι η Μπάγια Αντωνοπούλου έχει ήδη υποβάλλει την παραίτησή της στη διοίκηση του καναλιού μετά τη συνάντηση που είχε με τον Θοδωρή Κυριακού, στον οποίο και περιέγραψε τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, δεν έχει γίνει αποδεκτή ακόμα από το κανάλι καθώς έχουν πέσει πάνω της λυτοί και δεμένοι για να την μεταπείσουν.

Η άδεια της τελειώνει αύριο. Αν δεν εμφανιστεί, όμως, τότε από τον σταθμό έχουν πάρει την απόφαση να ανακοινώσουν τη λήξη της συνεργασίας τους.