Ολγα Τρέμη: Δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό (ΦΩΤΟ)

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Σε χαλαρἠ έξοδο της στο Κολωνάκι συνάντησε ο φωτογραφικός φακός την Όλγα Τρέμη. Η γνωστή δημοσιογράφος, εκμεταλλευόμενη τον καλό καιρό, έκανε τη βόλτα της πριν λίγες ημέρες στην περιοχή και απόλαυσε τον ήλιο και την χαλαρότητα, αλλά και τα ψώνια της.

Με καλοκαιρινή διάθεση και φορώντας ένα φωτεινό, κίτρινου χρώματος φόρεμα, η Όλγα Τρέμη περπατούσε στο Κολωνάκι, όταν τη συνάντησε ο φωτογραφικός μας φακός. Μάλιστα, το σπίτι της απέχει λίγα μέτρα από εκεί.

- Advertisement -

Έχοντας περισσότερο χρόνο για την ίδια, μετά την αποχώρηση της από την ΕΡΤ, όπου παρουσίαζε καθημερινή πολιτική εκπομπή επικαιρότητας. Η γνωστή δημοσιογράφος φαίνεται πως απολαμβάνει τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο που έχει για τον εαυτό της. Κι έτσι κάνει πράγματα που την ευχαριστούν και τη χαλαρώνουν. Και οι βόλτες και τα ψώνια στην περιοχή του Κολωνακίου, είναι σίγουρα από τα πράγματα που την ευχαριστούν. Σε λίγο καιρό μάλιστα πρόκειται να αναχωρήσει και για το αγαπημένο της νησί την Πάρο, όπου περνάει μεγάλο μέρος των διακοπών της στο σπίτι της στον Κρυό.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *