Εδώ και μήνες φήμες θέλουν την Madonna να βρίσκεται στον τελικό του φετινού διαγωνισμού της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Ισραήλ τον Μάιο. To γεγονός επιβεβαίωσε η ομάδα Τύπου της τραγουδίστριας στο BBC, ενώ από την άλλη η διοργανώτρια EBU δήλωσε πως “Δεν έχουν ληφθεί τελικές αποφάσεις ή έχουν υπογραφεί συμφωνίες”.

Το pop icon πρόκειται να τραγουδήσει δύο τραγούδια, ένα ολοκαίνουριο τραγούδι, το οποίο και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό, και μια παλιά επιτυχία. Η τραγουδίστρια έχει μακρά σχέση με το Ισραήλ, όπου και ξεκίνησε το 2012 την περιοδεία MDNA στο Τελ Αβίβ.

Όσον αφορά το κόστος της εμφάνισης της στη σκηνή του διαγωνισμού υπολογίζεται να κοστίσει περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια, ποσό το οποίο θα καλύψει ο Καναδός δισεκατομμυριούχος Sylvan Adams, ο οποίος έχει χρηματοδοτήσει τα τελευταία χρόνια κι άλλα μεγάλα γεγονότα και συναυλίες  ως ένδειξη στήριξης του Ισραήλ. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε στην Jerusalem Post: “Είμαι ενθουσιασμένος και περήφανος που φιλοξενούμε τη Madonna στο Ισραήλ. Πιστεύω ότι η παράσταση της, συνοδευόμενη από δεκάδες επαγγελματίες χορευτές, θα συμβάλει σημαντικά στην επιτυχία της εκδήλωσης και στην ενίσχυση της θετικής εικόνας του Ισραήλ στον κόσμο”.